ÜRDÜNLÜ ÇOCUĞA ‘TOKAT’ İÇİN ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜRDÜNLÜ ÇOCUĞA ‘TOKAT’ İÇİN ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR


 

Mersin’de bir sitede çıkan tartışmada Ürdünlü 5 yaşındaki A.T.O.A.K.’ye tokat attığı için hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Nadir Kızılbulut’un yargılanmasına devam edildi. Mahkemede avukatlar arasında tanık tartışması yaşandı!

GİZEM EKİCİ

Merkez Mezitli ilçesinde bir sitede geçtiğimiz yıl 5 Ekim'de Ürdünlü ailenin çocukları ile diğer ailelerin çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışmaya aileler de dahil oldu. Bu sırada apartman toplantısından çıkarak kalabalığın yanına gelen Kızılbulut, Ürdünlü 5 yaşındaki çocuğa sert bir tokat attı. Aldığı darbeyle çocuk yere yığılırken, bu kez aileler arasında kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Kızılbulut, küçük çocuğa tokat attığı anlar ise sitede oturan bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Ürdünlü çocuğa tokat atıp, babası ve ablasını darp ettiği, evlerinin camını kırdığı gerekçesiyle Nadir Kızılbulut tutuklandı. Hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Nadir Kızılbulut, 40 gün sonra 13 Aralık 2019'da görülen ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Dün 21'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşmasında karar çıkması bekleniyordu ancak hakimin izinde olması nedeniyle yerine vekaleten başka bir hakim duruşmaya girdi.

Duruşmada olay günü ablasının evine ziyarete gelen mağdur çocuğun teyzesi Monera Alokla dinlendi. Olay anında pencerede olduğunu belirten teyze Alokla tercüman eşliğinde ifade verdi. Alokla, "Biz her cumartesi ailece bir araya geliriz. Olay günü de ablamın evinden annemlerle birlikte bir araya geldik. Yeğenim Sedra, kardeşini almak için aşağıya indi. Biz de pencereden aşağıyı seyrediyorduk. Sedra, Nadir'in eşi ile tartışırken bir anda gelip çocuğa vurdu, yeğenim Sedra'yı da itekledi. Bu sırada öbür yeğenim Haneen pencereden video çekiyordu. Bunu gören Nadir, cama taş atmaya başladı" dedi.

Alokla'nın beyanlarının tutanaklara eksik geçtiğini belirten mağdur ailenin avukatı, düzeltme yapılmasını istedi. Bu sırada sanık avukatı ise tanığa müdahale edildiğini öne sürerek, itirazda bulundu.

İkili arasında yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından mahkeme hakimi eksiklerin giderilmesi ve dosyanın incelenmesi için duruşmayı erteledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA