BELEDİYECİLERE PSİKOLOJİ EĞİTİMİ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYECİLERE PSİKOLOJİ EĞİTİMİ VERİLDİ


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında personele yönelik olarak hazırlanan eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda ilgili personele “Pozitif Psikoloji ve Psikoloji Sağlamlık” eğitimi verildi. Pozitif psikoloji, psikolojik sağlamlık, mutlu olmanın yolları, mutluluk kaynakları, motivasyon teknikleri konu başlıklarının anlatıldığı eğitimi, Uzman Klinik Psikolog Yücel Şavklı gerçekleştirdi.

Pozitif psikolojinin tanımıyla eğitime başlayan Şavklı, mutluluğun ve motivasyonun ilk adımlarını anlattı. Pozitif psikolojinin kişilerin olumsuz ya da sorunlu yönlerinden çok olumlu özellikleriyle, güçlü yanlarına odaklanan bir yaklaşım olduğunu belirten Şavklı, pes etmeden devam etmenin mutluluğa ulaştıracağını dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yıl boyunca periyodik olarak devam edecek eğitimin bütün personele ulaşması hedefleniyor. İnteraktif olarak devam eden eğitimde, motivasyon teknikleriyle personelin daha verimli, kendisine ve çevresine daha faydalı olması amaçlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA