BAL’DA NEFESLER TUTULDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’DA NEFESLER TUTULDU!


 

BAL’da bugün Mersin derbisi var. Şampiyonluk yolundaki İçel İdman Yurdu, Meskispor ile karşılaşacak!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup’ta 20.hafta maçları nefse kesecek. Gözler İçel İdman Yurdu ile Meskispor derbisine çevrilirken, İdman Yurdu 1925 ise Pozantı Gençlikspor’u ağırlayacak.

İDMAN YURDU, MESKİ’Yİ AĞIRLAYACAK

Geçen hafta Ceyhansor’n puan kaybetmesi ile zirveye ortak olan İçel İdman Yurdu, Meskispor’u yenerek bir engeli daha aşmak istiyor. Meskispor ise ilk sıralamasında ikincilik koltuğuna oturabilmek için tüm gücünü ortaya koyacak.

Bugün 14.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak maçı Osmaniye bölgesinden hakem Burak Aksak yönetecek. Aksak’ın yardımcılıklarını; Feyzullah Çimen ile Ahmet Mert İlkbahar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hasan Rıza Akol.

1925 ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

5.Grup’ta mücadele eden bir diğer Mersin temsilcisi İdman Yurdu 1925 ise evinde Pozantı Gençlikspor’u ağırlayacak. İki haftadır puan kaybı yaşayan Kırmızı Laciveretli ekip Pozantı karşısında kazanarak, kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor. Mücadele yarın saat 14.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Diyarbakır bölgesinden Abidin Yıldırım yönetecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA