KARDEŞLİK LİGİ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARDEŞLİK LİGİ BAŞLADI


 

Haber Merkezi

Geçen yıl birincisi gerçekleştirilen Akdeniz Kardeşlik Ligi, Yeni Mahalle ve Yanpar Mahallesi futbol takımlarının karşılaşmasıyla başladı.

Mersin Valiliği, Akdeniz Kaymakamlığı, Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen Akdeniz Kardeşlik Ligi suni çim futbol sahasında yapılan maçla başladı.

Açılış maçına Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zafer Şahin Özturan, Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas, mahalle muhtarları ve taraftarlar katıldı.

İlk maçında başlama vuruşunun Akdeniz Kaymakamı Pamuk tarafından yapıldığı ligde Mersin Akdeniz İlçesi’nde bulunan 10 mahalle yer alıyor.

Yaptığı yazılı açıklamada amaçlarının sporun kardeşliğe hizmet ettiği gerçeğine güçlü bir vurgu yapmak olduğunu ifade eden Mersingücü GSK Başkanı Ahmet Nas, geçen sene başlattıkları kardeşlik liginin amacına ulaştığını, bu yılki kardeşlik liginin de kardeşlik ortamının pekişmesine vesile olacağına ve amacına ulaşacağına inandığını söyledi.

Akdeniz Kardeşlik Ligi’ne destek veren herkese teşekkür eden Nas, Mersingücü GSK’nın kurulduğu günden bu yana çok sayıda yerel ve ulusal düzeyde sportif başarılara imza atmakla yetinmediğini, birçok sosyal projeyi de hayata geçirdiklerini ve o projelerden birinin de Akdeniz Kardeşlik Ligi olduğunu kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA