GALİBİYET İLE ÖDEME GELDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GALİBİYET İLE ÖDEME GELDİ!


 

Bir yandan ligde zorlu bir mücadele verirken diğer yandan maddi zorluklarla boğuşan Tarsus İdman Yurdu’nda yüzler gülüyor. 3-0’lık Pendikspor galibiyeti sonrası TİY yönetiminden alacaklara istinaden teknik ekip, oyuncular ve personele ödeme geldi.

ALİ ŞANLI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun 24. Haftası hafta içi oynandı. Deplasmanda Pendikspor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu, rakibini 3-0 yendi. İkinci yarıya oldukça kötü bir başlangıç yapan  Tarsus ekibi geçen hafta  evinde Gümüşhanespor’u 3-1 yenerek moral bulmuştu. Hafta içi mesaisinde ise  İstanbul’dan da 3 puanla dönerek haftalar sonra rahat bir nefes alarak 2’de 2 yaptı.

 Pendik Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında her iki takımda yakaladıkları uygun pozisyonları gole çeviremedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.  Mücadelenin ikinci yarısında hücum bölgesinde daha etkili oyun sergileyen Tarsus İdman Yurdu, 53. dk. Mehmet Cansın Çiçek’in golüyle 1-0 öne geçti. Daha sonra 65’nci dakikada Artun skoru 2-0 yaptı. Maçın skorunu ise bitime dakikalar kala Çağrı belirledi 83’ncü dakikada maç  3-0 oldu ve karşılaşma bu skorla bitti.

ÇIKIŞ SÜRECEK

Maçın ardından açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Takımın haftalardan bu yana şanssızlıklar yaşadığını belirten Hakan Canan Can, “Geride kalan haftalarda iyi oynayan, pozisyon bulan taraf olmamıza rağmen, maalesef ki sonuca gidemiyorduk. Gümüşhane maçında aldığımız galibiyet, takım üzerindeki şansızlığında kırılmasını sağladı. Pendik maçında ortaya konulan futbolun skora da yansımış olması, bizleri gerçekten mutlu etti. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi gönülden kutluyorum. Pazar günü sahamızda Ankara temsilcisi Başkent Akademi ile karşılaşacağız. Bu maçı da taraftar desteğini arkamıza alarak kayıpsız geçerek, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

 

GALİBİYET KAZANDIRDI

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip Üye Önder Erdoğan da, deplasmanda oynadıkları Pendikspor galibiyetinin haklı sevincini yaşadıklarını söyledi. İstekli, hırslı ve arzulu oyunla 3-0 gibi farklı bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldıklarını belirten Erdoğan, “Pendikspor deplasmanına galibiyet inancı ve isteğiyle çıktık. Bu galibiyete yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak inandık. Oyuncularımız da bu inanç ve istekle sahada mücadele verdiler. Maç sonunda istediğimizi aldık. Haklı galibiyet alarak evimize döndük. Şimdi önümüzde pazar günü sahamızda konuk edeceğimiz Başkent Akademi maçı var. Pendikspor maçını unutarak Başkent Akademi FK maçına motive olmalıyız. Pendikspor galibiyetinde emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyoruz. Gümüşhanespor ve Pendikspor galibiyetleriyle rahatladık. Yakaladığımız bu moral ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak yaşadıkları maddi sıkıntıyı Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve yönetim kurulu olarak aşmaya çalıştıklarını vurgulayan Muhasip Üye Erdoğan, teknik ekip, oyuncular ve personelin alacaklarına mahsuben para dağıtıldığını sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA