ÜRDÜNLÜ AİLENİN HAK ARAYIŞI DEVAM EDİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜRDÜNLÜ AİLENİN HAK ARAYIŞI DEVAM EDİYOR!


 

Mersin’de Ürdünlü 5 yaşındaki çocuğa tokat atan N. K.; çocuktan özür dileyerek, pişman olduğunu dile getirdi.

GİZEM EKİCİ

Mersin'de bir sitede çıkan tartışmada Ürdünlü 5 yaşındaki A.T.O.A.K.'ye tokat attığı için hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan N. K.’un yargılanmasına devam edildi. Merkez Mezitli ilçesinde bir sitede geçtiğimiz yıl 5 Ekim'de Ürdünlü ailenin çocukları ile diğer ailelerin çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışmaya aileler de dahil oldu. Bu sırada apartman toplantısından çıkarak kalabalığın yanına gelen N. K., Ürdünlü 5 yaşındaki A.T.O.A.K’ya sert bir tokat attı. Aldığı darbeyle çocuk yere yığılırken, bu kez aileler arasında kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. N. K.’nın, küçük çocuğa tokat attığı anlar ise sitede oturan bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Ürdünlü çocuğa tokat atıp, babası ve ablasını darp ettiği, evlerinin camını kırdığı gerekçesiyle N. K tutuklandı. Hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan N. K, 13 Aralık'ta görülen ilk duruşmada 7 ayın ardından tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

ÖNCE KARDEŞİMİ SONRA BABAMI DÖVDÜ

Davanın ikinci duruşması dün Mersin 21'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada tanık sıfatı ile ifade veren mağdur çocuğun ablası Haneen Khaldı (17), olayı evin penceresinden izlediğini ve tokat görüntülerini kendisinin çektiğini söyledi. Sanık Kızılbulut'un olay yerine geldikten sonra sorgusuz sualsiz kardeşine tokat attığını söyleyen abla Khaldı, "Erkek kardeşime tokat attıktan sonra kız kardeşime vurdu. Kız kardeşimi 'Sizi burada barındırmayacağız' diye tehdit etmiş. Eşi video çektiğimi görünce kocasına söyledi. Evimizi taşladılar, camlarımızı kırdılar. Sonra babam geldi siteye. Babam kendisi ile konuşmak isterken aralarında tartışma çıktı. Babamın yüzüne yumruk attı. Çok korktuk" dedi.

SANIK ÇOCUKTAN ÖZÜR DİLEDİ

Tutuksuz sanık N. K. ise, çocuğa attığı tokattan dolayı pişman olduğunu dile getirerek, özür diledi. N. K. hakkındaki diğer iddiaları ret etti. Sanık N. K. çocuğa yaptığından dolayı çok pişman olduğunu söyleyerek, "Hakkımdaki diğer suçlamaları kabul etmiyorum. Ürdünlü aile sitede sıkıntılı bir aileydi. Sitede 5-6 aile şahıslardan şikayetçi oldu. Ben o gün çocuğumun kolunun kırık olduğunu gördüğümde ne yaptığımı bilemedim. Bir anda çocuğa tokat attım. Ancak ondan sonra bir şey yapmadım. Videoda da görüldüğü gibi ben çocuğun kız kardeşini olaylar büyümesin diye yukarı çıksın diye uyarıyorum. Çocuktan dolayı üzgünüm ve pişmanım. Beraatımı istiyorum" diye konuştu.

Sanık avukatı da çocuğa tokat dışında iddia edilen hiçbir suçlamayı kabul etmediklerini belirterek, kararın bu şekilde verilmesini talep etti. Müşteki avukatı ise gerçekleştirilen suçların ortada olduğunu kaydederek, iddianamedeki suçlardan sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, sanık avukatının ek süre talebini kabul ederek duruşmayı 2 Mart tarihine erteledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA