“YAZIK ÇOK YAZIK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YAZIK ÇOK YAZIK”


 

HEDİYE EROĞLU

CHP’nin Mersin İl Kongresi’nin 37’nci seçiminde imza atılan skandallara tepkiler çığ gibi büyüyor. Muhalif aday Alptekin Eser’in seçime sokulmadığı arbede yaşandığı için salona polisin girdiği seçime ilişkin son tepki eski Milletvekili Serdal Kuyucuoglu’ndan geldi.

“YETKİLER KÖTÜYE KULLANILDI”

Kuyucuoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Partimizin il kongresini yaptık. Ancak CHP’ye partimize yakışmayan olaylar ve kongre oldu. Demokrasi, hak hukuk ve adaleti savunan bir partide, yöneticilerin ve yetkiyi elinde bulunduranların bunu kötüye kullanmaması gerekirdi. Bu kongrenin partimize, birliğe, bütünlüğe, birbirimize saygıya ve iktidar yürüyüşüne faydası olmadığını maalesef söylemek zorundayız. Her zaman CHP’nin iktidarının önündeki en büyük engel kendi içinden kaynaklanıyor. Söylemde demokrat, uygulama da çok farklı uygulamalar, öncelikle partililerimizin inancını sarsıyor. Yazık çok yazık” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA