LİG BİTTİ SIRA PLAY OFF’DA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG BİTTİ SIRA PLAY OFF’DA


 

ALİ ŞANLI

Süper Amatörde 2019-2020 sezonu sone erdi.Silifke Belediyespor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan ligde  hafta sonu oynanan maçların ardından  play-off lara kalan ekiplerde belli oldu.Şampiyon Silifke Belediyespor’un farklı kapanış yaptığı,play-off’un iki güçlü ekibi Akdeniz Belediyespor’un ve Erdemli Belediyespor’un son haftayı 3 puan ile kapatmasın ardından gözler play-off lara çevrildi.

ŞAMPİYON FARKLI KAPATTI

Lig şampiyonu Silifke Belediyespor normal sezonun son maçında evinde Karacailyas Veteranlar ile karşılaştı.Maçı 9-2 kazanan şampiyon böylece görkemli bir kapanış yapmış oldu.Bir çok oyuncusunu farklı takımlara veren,neredeyse genç oyuncularla  son 3 maça çıkan Silifke ekibi ligin kapanış maçını 9-2 kazanarak Süper Amatör lige 3 puan ile veda etti.

Konuk takım Karacailyas Veteranlar ise geldikleri gibi gittiler. İlk defa Süper Amatör ligde mücadele eden Karacailyas Veteranlar küme düşerek bu lige hazır olmadığını gösterdi. Önümüzdeki sezon 1’nci Amatör ligde oynayacak olan ekip yolla genç oyuncularla çıkacağı öğrenildi.

PLAY-OFF’A LİDER GİRECEK

Normal sezonu 2’nci bitiren Akdeniz Belediyespor son hafta Akdenizgücü’nü 5-3 yenerek play-off a lider girmeyi garantiledi.İkinci yarıya çok iyi bir giriş yapan,topladığı puanlar ile ligi ikinci tamamlayan Akdeniz Belediyespor son hafta 3 puan kazanarak normal sezonu 62 puan ile tamamladı. En yakın takipçisi Erdemli Belediyespor’un 2 puan önünde play-off a başlayacak olan Akdeniz ekibi şampiyonluğun en büyük adayı olarak göze batıyor.

Sezonu Akdeniz Belediyespor’a mağlup olarak kapatan Akdenizgücü sezonu 30 puan ile 10’ncu sırada tamamladı.

ERDEMLİ PLAY-OFF’DAN UMUTLU

Ligi Toroslar Belediyespor’u 2-0 yenerek kapatan Erdemli Belediyespor aldığı galibiyet ile play-off a umutlu girecek.Sezon içinde inişli çıkışlı grafik çizen,ummadığı puanlar kaybederek şampiyonluk yarışından kopan Erdemli Belediyespor tüm enerjisini play-off lara verecek.Lider Akdeniz Belediyespor’un 2 puan gerisinde başlayacak olan Erdemli ekibi Akdeniz Belediyespor ile oynayacağı iki maçta alacağı sonuçlar kaderini belirleyecek.

İŞLERİ ZOR

Play-off’a kalan diğer takımlar Tarsus Belediyespor,Anamur Belediyespor ve Gülnar Belediyespor şampiyonluğa oynayacak olan Erdemli Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor’un işlerini zorlaştırmak için elerlinden geleni yapacaklar.Şampiyon olma şansı olmayan ekipler sergileyecekleri performanslarla play-off şampiyonunu belirleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA