BU GURUR CAMSPOR’UN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU GURUR CAMSPOR’UN


 

Mersin Camspor Kadın Futbol Takımı’nın 3 futbolcusu milli davet aldı.

ALİ ŞANLI

3’ncü lig Kadın Futbol Liginde mücadele eden Mersin Camspor Kadın Futbol Takımı, ligde istediğini alamasa da U15 yıldızlar liginde başarıdan başarıya koşuyor. Tarsus Gençlerbirliği, Mezitli Mercanlarspor ve Osmaniyespor ile aynı gurupta oynayan Mavi Beyazlı ekip il şampiyonu olarak Mersin’i Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Gurup maçlarında 3’te 3 yapan Mersin ekibi ağlara 9 gol bırakırken kalesinde hiç gol görmedi.

MİLLİ DAVET

Türkiye şampiyonasında Mersin’i temsil edecek olan Camspor bir güzel haberde Milli takımdan geldi. Başarılı maçlar çıkaran U 15 yıldız takımının 3 oyuncusuna Milli davet geldi. Milli takım Adana seçmelerine Mersin Camspor’dan takımın yıldız oyuncuları Kumru Naz Yılmaz, Zeynep Simge İbiş ve Fatma Nur Kizir Adana Milli takım seçmelerinde görücüye çıkacak.

ERKEKLERDE İYİ GİDİYOR

1’nci Amatör Kümede mücadele eden Camspor’un Erkek futbol takımı ise gözünü Süper Amatör lige dikti. Şampiyonluğu hedefleyen Mavi Beyazlı ekip normal sezonu rekor kırarak tamamladı. Oynadığı 14 karşılaşmada 11 galibiyet,3 beraberlik alan Camspor 61 gol atıp kalesinde sadece 12 gol gördü. Sezonu namağlup tamamlayan ekip Play-Off lara da ise ilk çıktıkları maçta 3-3 berabere kaldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA