ŞARJDAKİ TELEFON BARAKAYI KÜL ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞARJDAKİ TELEFON BARAKAYI KÜL ETTİ!


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde şarja konulan cep telefonunun neden olduğu yangında baraka ev küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Kumkuyu Mahallesi Bağalanı mevkisinde meydana geldi. Hayvancılıkla geçimini sağlayan Kadir Gök ve ailesi telefonlarını şarjda bırakarak küçükbaş hayvanlarına bakmak için evden ayrıldı. Bir süre sonra Elif Gök evlerinden dumanlar ve alevlerin yükseldiğini görünce çevredekilerden yardım istedi. Çevrede su kaynağı olmadığı için vatandaşlar yangına müdahale edemedi. Bazıları telefonla itfaiyeyi aradı, bazıları da ilaç tankerine su doldurmak için yakınlardaki kanala gitti. Ancak kısa sürede baraka evi alevler sardı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülerek, ardından soğutma çalışması yapıldı. İtfaiye ekipleri evde patlama riski bulunan mutfak tüpünü de dışarı çıkardı. Elif Gök fenalaşınca olay yerine ambulans çağrıldı. Gök'e sağlık ekibi tarafından ambulansta müdahale edildi.

4 kişilik aile evlerinde 10 bin lira paralanın bulunduğunu beyan edince itfaiye ekipleri nezaretinde Kadir Gök parasının olduğu kısımları kontrol etti. İncelemede paranın yandığı anlaşıldı.

Mahalle sakinlerinden Şehabettin Sezer, "Ev sahipleri keçi, koyun otlatmaya gitmişler. O arada evde yangın çıkmış. Geç haberleri olmuş. Vatandaş söndürmek için mücadele etmiş ama su olmadığı için tanker doldurmaya gitmişler, gelene kadar yangın bütün odaları sarmış" dedi.

Yangına şarja konulan cep telefonunun neden olduğu üzerinde durulurken, yangının kesin çıkış sebebi yapılan incelemeden sonra netlik kazanacak. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA