TİY DESTEK BEKLİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY DESTEK BEKLİYOR!


 

Tarsus İdman Yurdu yönetimi kente destek çağrısı yaptı. Başkan Atay, “Bu dakikadan itibaren dünyanın her noktasında yaşayan Tarsuslu hemşerilerimizin ve kendisini Tarsuslu hissedenlerin desteğine yoğun bir şekilde ihtiyacımız var” dedi.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Musa Atay ve Yönetim Kurulu üyeleri basın toplantısında soruları yanıtladılar.

Burhanettin Kocamaz Stadında yapılan basın toplantısına Atay’ın yanı sıra; 2. Başkan Fikri Bucak, 2. Başkan Medya Sorumlusu Hakan Canan Can, 2. Başkan Murat Aydoğan, Muhasip Üye Önder Erdoğan, Kulüp İdare Amiri Hüseyin Kaplan katıldı.

Sorulara cevap veren TİY Başkanı Atay, “Bizim iki şansımız var birinci Tarsus İdman Yurdumuz, ikincisi ise yıllarca futbolun vitrininde yer bulan hocamız Ergün Penbe” dedi.

“BURAYA NE İÇİN GELDİĞİMİZİ BİLİYORUZ”

Yönetim kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana, Türk sporunun gerçeği olan ekonomik veriler ile zaman kaybettiklerini söyleyen Atay, “Bu sorunu çözüme kavuşturacak formüller ve girişimler yapmazsanız sahada aldığınız galibiyetlerinde skordan öteye gidemeyeceği gerçeğiyle sezon sonu karşı karşıya kalırsınız. Bu bağlamda borçsuz bir kulüp yaratmak geleceğe umutla bakacak bir kulüp yaratmak için mücadelemiz sürüyor. Alınan kötü sonuçlar elbette bizlerde mutsuzluk yaratıyor. Alınan mağlubiyetler bizi de kırıyor incitiyor, ancak dediğim gibi başarıyı sağlamak için önce sorunları çözmeniz gerekiyor , bunun için geldik bu durumları düzeltmek için varız” dedi.

“SMS KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ”

Üstlendikleri görevin Büyük hassasiyet ve sorumluluk olduğunun altını çizen Başkan Musa Atay, “Cumhuriyet ile Yaşıt olan kulübümüzün ekonomik girdi çıktılarına dikkatlice bakıyoruz. Çalmayan, aksine üzerine koymaya çalışan bir yönetimimiz var. Eskiden bu zamana aktaran ağır maddi bilançoları toparlamaya kararlıyız. Dün aldığımız karar ile Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübümüze ekonomik katkı koyacak SMS bağış kampanyasını başlatıyoruz. Bizler Tarsus adının sporda da en üst seviyelerde yer alması için yoğun mesai harcıyoruz. Bu doğrultuda kulübümüze destek olmak isteyen taraftarlarımızın da bize destek olacağını biliyoruz. Tarsus İdman Yurdu Futbol Kulübü sadece futbolcu, teknik heyet ve biz yönetim kurulundan oluşmuyor. Bu takım Tarsus şehrinin takımı ve bu konuda da tek yürek olacağımızdan en ufak şüphemiz bulunmuyor. Bu dakikadan itibaren dünyanın her noktasında yaşayan Tarsuslu hemşerilerimiz ve , kendisini Tarsuslu hissedenlerin desteğine yoğun bir şekilde ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde kampanya tanıtım görsellerimiz yayınlanmaya başlayacak. Belediye başkanımızın katkısı ortada, Sayıştay raporları açıkken başkandan çok fazla talebimiz olamıyor. Destek verdiği her konu için Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“KAMPANYAMIZ 1 YIL SÜRECEK”

SMS Kampanyası için Valilik ile görüşmelerin başladığını aktaran Başkan Atay, “Ulusal bir kampanya olacak, ayağı yere bassın diye tüm operatörler ile çalışacağız. Hedefimiz 1 yıl sürmesini beklediğimiz kampanyanın milyon liralara ulaşması. Umarız istenilen rakamlara ulaşacağız. Bu kampanya Tarsus İdman Yurdumuzun kurtuluşu olmayacak belki ama birlikte tek vücut olmaya imkan sağlayacak. Sadece bu kampanyalar ile sınırlı kalmayacağız reklam gelirleri artışı için önümüzdeki sezon için çalışmaları şimdiden başlattık. Stadyum gelirlerimiz yok denecek kadar az ,biz bunun üzerine koyarak kurumsal bir reklam ağı yaratacağız. Stadyum reklamları alacağız. Bu konuda kentin sanayici esnafından , Yarenlik esnafına kadar ulaşacağız. Böyle ek gelir kalemleri yaratarak sabit bazı giderleri karşılama durumu doğacak. Arkadaşlarımız bu konuda çalışma başlattılar. İl Spor Müdürlüğü ile görüşmeler başlatıldı, detayları yakında kamuoyu ile paylaşacağız” İfadesinde bulundu.

“STORE KONUSUNDA ADIM ATIYORUZ”

Toplantının devamında konuşan Başkan Musa Atay şu ifadelerde bulundu; “Mobil bir STORE yaratma çalışmamız var. Yarenlik alanı, Cumhuriyet Alanı ve Roma Yolu önünde uygun bir yer bulmaya çalışıyoruz. Camiamızın tek destekçisi sayın Belediye başkanımız Haluk Bozdoğan ile bu konuyu istişare ederek yer tahsisi konusunda destek isteyeceğiz. Amacımız kurumsal bir özleme son vermek. Store oluşması ile kulübün imajı tazelenmiş ve yine buradan gelir elde etmiş olacağız. Biz inovasyona büyük önem veriyoruz. İçinde bulunduğumuz tablo belki bu atılımları yapmaya pek müsait değil ama, biz bu hamleleri yaparak kulübü olması gerektiği noktalara taşımak mecburiyetindeyiz. Ara Transfer konusunda 1-2 oyuncu ile görüşüldü. Hocamızla istişare ettik eğer uyarsa bugün transferin son günü, olumlu adımlar atacağız. Sözleşme şartları iyi olan kulübe üst düzey bir külfet yaratmayacak 1 arkadaşımız aramıza katılabilir. Ama dediğimiz gibi şartları uydurabilirsek bu transferleri yapmayı hedefliyoruz. Amacımız yaptık oldu değil, yaparken doğruyu bulmak.. Saha içi Başarılar ve alınan sonuçlar ile ilgili sayın hocamız Ergün Penbe gerekli bilgileri sizlere aktaracaktır.

Kurumsal kimliğimizin yeniden inşasını yapıyoruz. Eksiklikleri çok anlatmak doğru değil, kulübümüzde görev alan, yapan tüm arma sevdalılarına teşekkür ediyoruz. 10 Aralık tarihinde göreve gelmemiz ile birlikte kendimize koyduğumuz hedef doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Samsunspor maçını çok önemsiyoruz, taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

“İYİ BİR FUTBOL İLE SAHADAN GALİBİYETLE AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe de, pazar günü oynayacakları Yılport Samsunspor maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Oyuncularına güvendiklerini belirten Teknik Patron Penbe, "Yılport Samsunspor maçının ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçı iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen kaybettik. Pazar günü konuk edeceğimiz Rakibimizi yenecek güce sahibiz. İyi bir futbol ile sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA