10 MAHALLEDE KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

10 MAHALLEDE KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mezitli İlçesi’nde devam eden Batı Havzası 2. kademe kanalizasyon hatları döşeme çalışmalarını tamamladı.

MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Mezitli’nin kanalizasyon eksikliklerinin giderilmesi kapsamında yapımı tamamlanan “Mersin İli Mezitli İlçesi Batı Havzası 2. Kademe Kanalizasyon Şebeke Hatları Yapım İşi” kapsamında yaklaşık 38 bin 400 metre kanalizasyon şebeke hattı ile parsel bağlantı hatları yapımı tamamlandı.

Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile Hürriyet, Deniz, Tece, Seymenli, İstiklal, Davultepe, 75. Yıl, Davultepe, Cumhuriyet Mahallelerinde eksik kalan yerler ile Esenbağlar Mahallesi’nin tamamında yaklaşık 39 km şebeke hattı ile şebeke hatlarına bağlı parsel bağlantı hatlarının yapımı sona erdi. Mezitli İlçesi Tece ve Davultepe bölgesinin kanalizasyon hatlarının Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlanmasıyla bölge sakinlerinin kanalizasyon şebeke sorununa kalıcı bir çözüm getirildi.

Mezitli İlçesi Batı Havzası 2. kademe kanalizasyon şebeke hatları ile bölgeye kanalizasyon hizmetini kazandırarak, çevre ve toplum sağlığını korumayı hedeflediklerini belirten MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, “Mezitli İlçesi Batı Havzası 2. Kademe Kanalizasyon Şebeke Hatları yapımı kapsamında; Hürriyet, Deniz, Tece, Seymenli, İstiklal, Davultepe, 75. Yıl, Davultepe, Cumhuriyet ve Esenbağlar Mahallelerinde kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarını tamamladık. Mersin genelindeki mahallelerimizde yürüttüğümüz kanalizasyon şebeke çalışmalarımız planlandığı şekliyle devam ediyor. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Mezitli İlçemizde de yürüttüğümüz kanalizasyon şebeke çalışmalarımız belirli bir program dahilinde devam edecektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA