RUS ATICILAR, OLİMPİYATLARA MERSİN’DE HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RUS ATICILAR, OLİMPİYATLARA MERSİN’DE HAZIRLANIYOR


 

2020 Tokyo Olimpiyatları’na hazırlık kapsamında Rusya Federasyonu Atıcılık Milli Takımı, 37 kişilik kafilesiyle Mersin’de kampa girdi.

Mersin'deki Erdemli Atış Poligonun'da Rusya Federasyonu Atıcılık Milli Takımı, 10'u olimpiyat kotası alan, 17'si de kota alma şansı bulunan toplam 37 kişiyle kampa girdi. Türk ve Rus sporcular aynı tesis ve salonda antrenmanlarını sürdürüyor.

Kampla ilgili bilgi veren Rus Milli Takımı Antrenörü Tatiana Goldobina, "Burayı tercih sebebimiz Rusya'ya gören daha sıcak ve uygun bir iklime sahip olması. Erdemli Poligonu'nun şartları da çok iyi. Şu anda tabanca ve tüfek sporcularından oluşan 37 kişilik ekiple buradayız. 10 sporcumuz olimpiyatlar için kota aldı, 17 sporcumuzun da kota alma şansı sürüyor" dedi.

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Mersin il Temsilcisi Ahmet Kılınç ise, "Rusya Milli Takımı burada. Rusya'da mevsim dolayısıyla havalar çok soğuk. Türkiye'yi tercih etme sebepleri özellikle hava şartlarından dolayı. Rusya'nın milli takımı burada ama dünyanın en iyi sporcuları da olimpiyat sporcuları da burada. 10 olimpiyat kotaları var, hala da olimpiyatlara kadar kota almaya devam edecekler, öyle görünüyor. İyi sporcuları var. Rus ve Türk milli takımları aynı anda kamp yapıyorlar, güzellikler yaşıyoruz. Türk Milli Takımı olarak bizim kafilemiz antrenör ve sporcularla toplam 14 kişi" diye konuştu.

Rusya Federasyonu Atıcılık Milli Takımı'nın Erdemli'deki kampının 12 gün süreceği öğrenildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA