KARDA KAYBOLAN ADAMI ARAMA ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLATILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARDA KAYBOLAN ADAMI ARAMA ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLATILIYOR


 

Mersin’de Musabozulduğu Yaylası’nda 23 Aralık’ta karda kaybolan 63 yaşındaki Ali Kaçar’ı arama çalışmaları 4 gün aradan sonra yeniden başlatılıyor.

Ali Kaçar'ın kaybolduğu 2 bin 200 rakımlı Musabozulduğu Yaylası'na giden yaklaşık 1,5 metre karla kaplı Erdemli-Ayrancı Yolu'nun açılması için çalışma başlatıldı. Yol çalışması tamamlandıktan sonra jandarma, AFAD, Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü, Mersin ve Erdemli Belediyeleri görevlileri ile gönüllü vatandaşlar arama kurtarma çalışmalarına katılacak. Arama çalışmalarına 4 gün önce olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilmişti.

Öte yandan arama yapılacak bölgeye giden yolu açma çalışmaları esnasında bin 800 rakımlı Toros Yaylası'nda iş makinelerine akaryakıt sağlayan tanker ile bir kamyonetin kayması sonucu küçük çaplı bir kaza yaşandı. Vatandaşların yardımıyla araçların kaldırılmasının ardından kısa süreliğine kapanan güzergah yeniden açıldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA