MERSİN YAĞMURA TESLİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN YAĞMURA TESLİM


 

Akdeniz’in doğusunda etkisini gösteren sağanak yağış, Mersin’de de dün sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda rüzgarın, sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak doğu ve kuzeydoğu, doğu kesimlerinde güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiği kaydedildi. Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ise çarşamba günü sabah saatlerine kadar Mersin il merkezi ve kıyı ilçeleri ile Adana'nın batısında şiddetli ve yer yer aşırı şiddetli olacağı, metrekareye ise 100-200 kilogram yağış düşmesinin beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce 'kırmızı kod' uyarısının yapıldığı kentte yağışlar, sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Yağmurdan dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, cadde ve sokaklarda küçük su birikintileri oluştu. Adnan Menderes Bulvarı'ndaki su birikintileri araç trafiğini olumsuz etkilerken, denizde dev dalgalar oluştu.

Bazı balıkçı tekneleri ise ava çıkamadı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA