YAĞMUR MAĞDUR ETTİ, BÜYÜKŞEHİR GÖRMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAĞMUR MAĞDUR ETTİ, BÜYÜKŞEHİR GÖRMEDİ


 

Mersin’de 3 gün boyunca yağan yağmur nedeniyle yollar göle döndü, bazı ev ve işyerlerini su bastı. Ancak Büyükşehir yaşananları görmedi!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de 3 gündür aralıksız süren yağışlı hava hayatı felç etti. Yollar göle döndü, bir çok bölgede su seviyesinin yükselmesi ve araçların çukurlara gömülmesi nedeniyle sürücüler büyük zarara uğrarken, bazı ev ve işyerlerini de su bastı.

Ancak Büyükşehir yaşananları görmedi! Mersin Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada yaşananlara değinmek yerine, yaptığı başarılı çalışmaları anlatmayı tercih etti.

Ekiplerin yoğun yağışlar ve deniz kabarması sonucunda zarar gören alanların tespit ve temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğünü açıklayan Belediye, “Teyakkuzda olan ekipler, tüm ihbarları değerlendirerek gerekli önlemleri büyük bir titizlikle aldı. Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ile Mersin halkının can ve mal kaybı yaşamasının önüne geçildi” denildi.

Oysa özellikle Tarsus olmak üzere kentin değişik bölgelerinde yaşanan mağduriyetler halkın büyük tepkisi çekti. Sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlar göle dönen yollar, çukurlar nedeniyle yaşanan kayıplar ile ev ve işyerlerini su basmaları nedeniyle belediyeye tepkisini dile getirdi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA