BU FESTİVAL KAÇMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU FESTİVAL KAÇMAZ!


 

Başkan Gültak; festivalin adına yakışır, nitelikli ve çok daha geniş kitlelere ulaşması için vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu; tüm Mersin halkını, ‘Karaduvar Balık Festivali’ne davet etti.

Haber Merkezi

Mersin, kent ve ülke çapında ses getirecek önemli bir festivale daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın geleneksel hale getirmeyi amaçladığı ve kentte ilki düzenlenecek olan ‘Karaduvar Balık Festivali’, 21-22 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla Karaduvar sahilinde organize edilecek festivalin, Mersin Uluslararası Narenciye Festivali ile birlikte kentin kimliğini yansıtan önemli bir etkinlik olması hedefleniyor. Diğer yandan Karaduvar Balık Festivali, balıkçılığın merkezi olan Karaduvar’ın canlanmasının yanı sıra, kentin tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacak.

FESTİVALDE NELER OLACAK?

Karaduvar Mahallesi sahilinde, 21 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’te başlayıp saat 17:00’ye kadar sürecek festival, sardalye-ekmek ikramıyla başlayacak.

Festival kapsamında, gün içinde olta balıkçılığı yarışması, çeşitli çocuk aktiviteleri, söyleşiler, ödüllü yarışmalar ve birbirinden renkli gösteriler düzenlenecek.

Beslenme Uzmanı Dilara Koçak’ın da vatandaşlarla söyleşi yapacağı festivalin ilk günü, Sinan Akçıl konseri ile sona erecek.

Festivalin ikinci günü olan 22 Aralık Pazar gününde de her yaş ve kesimden vatandaşı yine dolu dolu bir etkinlik programı bekliyor.

Karaduvar Balık Festivali, Devlet Opera ve Bale sanatçısı Gülden Vurandemir konseri ile sona erecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA