MEZİTLİ’YE ANKARA’DAN GÜZEL HABERLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’YE ANKARA’DAN GÜZEL HABERLER!


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ankara ziyaretlerinden sonra verdiği müjdeli haberlere bir yenisini daha ekledi. Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ile görüşen Başkan Tarhan, güzel haberlerle döndü.

Ankara’da Kuyuluk piknik alanı, Tece’de bulunan ve TOKİ’ye devredilen 76 dekarlık spor ve yeşil alan, Mezitli Sanayi Sitesinin taşınması, Gümüşkum Davultepe 100. Yıl Plajı Uygulama Alanı, İçişleri Bakanlığı Tesislerinin kurtarılması konularında görüşmeler yapan Başkan Tarhan, ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldı. Pakdemirli ve Elvan’la ayrı ayrı görüşerek hazırladığı raporları paylaşan Başkan Tarhan, söz konusu alanlar için hayata geçirmek istediği projeleri de aktardı.

Mezitli’de bulunan alanları vatandaşların en iyi şekilde kullanabilmesi için gerekli düzenlemeyi yapmak istediklerini ifade eden Başkan Tarhan’ın taleplerini olumlu karşılayan Pakdemirli ve Elvan, gereken desteği sağlayacakları sözünü verdi.

Yaptığı ziyaretler hakkında bilgiler veren Başkan Tarhan, Ankara’dan yine olumlu haberlerle dönmüş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Mezitli’nin geleceği ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek adına herkesle görüşerek iş birliğine gideceğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Daha önce yaptığım ziyaretlerde olumlu görüşmeler yapmış ve hemen akabinde de önemli gelişmeler yaşanmıştı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Lütfi Elvan ile görüşerek Mezitli Devlet Hastanesi sözü aldık ve hemen arkasında Kasım ayında 150 yataklı, 50 dış üniteli devlet hastanesi için ihale gerçekleşti. Yine geçtiğimiz ay Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüm ve Astronomi biliminin kurucusu dünyanın en önemli filozoflarından Aratos’un anıt mezarının gün yüzüne çıkarılması için çok büyük yol kat ettik. Şimdi de Mezitli’nin geleceği için hayati öneme sahip 5 farklı dosya ile gittik” dedi.

Pakdemirli ve Elvan’a göstermiş oldukları yakın ilgi ve nezaketleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Tarhan, “Çok önemli görüşmeler yaparak büyük destek gördük. Merkezi hükümete ait görevlerin kurumlarla yaptığımız özel görüşmelerle sonuçlandırıyoruz. Sunduğumuz 5 projeyle ilgili önümüzdeki günlerde etaplar halinde önemli gelişmeler yaşanacağına inanıyorum. Bu konular hakkında gelişmeler yaşandıkça açıklamalarda bulunarak halkımızı bilgilendireceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA