DEHŞET ANLARI!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEHŞET ANLARI!...


 

Mersin’de eşi Nurcan Altundal’ı (33) 2 çocuğuyla birlikte bıçakla 6 saat rehin alan Ali Altundal’ın (37) olay günü yardım isteyen eşinin kafasını balkonun demir korkuluklarına vurduğu ortay çıktı. Mahkeme sanık Ali Altundal’ın tutuklunun halinin devamına karar verdi.

GİZEM EKİCİ

Merkez Toroslar İlçesinde 1 Eylül günü evi terk etmek isteyen eşi ile 2 çocuğunu bıçakla rehin alan ve hakkında 'Cebir, tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve silahla tehdit", suçlarında dava açılan Ali Altundal, hakim karşısına çıktı. 20. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın üçüncü duruşmasına tutuklu sanık Ali Altundal, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yöntemi ile katıldı. Duruşmada Nurcan Altundal ile çocukları, tanıklar ve taraf avukatları katıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi de dosyaya müdahil oldu.

TANIK POLİS MEMURU DİNLENDİ

Duruşmada olay günü Nurcan Altundal'ı kurtarmaya çalışan ekip arasında yer alan polis memuru dinlendi. Sanık Ali Altundal'ın boğazına bıçak dayadığı eşinin yardım istemesi üzerine kafasını defalarca demir korkuluklara vurduğunu söyledi. Tanık polis ayrıca, Ali Altundal'ın kendilerine yardımcı olmaya çalışan çocuklara kızdığını da belirtti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Bıçakla 6 saat boyunca rehin tutulan Nurcan Altundal, 7. Aile Mahkemesi'nde sanık Ali Altundal'a boşanma davası açtı.

MAHKEME ERTELENDİ

Tanıkları dinleyen mahkeme başkanı, 7. Aile Mahkemesi'nde açılan boşanma dosyasının incelenmesi, ATK raporunun henüz gelmemiş olması ve delillerin tamamlanması için duruşmayı 7 Ocak 2020'ye erteledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA