DÜNYACA ÜNLÜ CAZ SANATÇI KARSU, HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÜNYACA ÜNLÜ CAZ SANATÇI KARSU, HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ


 

GİZEM EKİCİ

Hollanda'da yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı, piyanist, aranjör ve söz yazarı Karsu, Türkiye turnesi kapsamında geldiği Mersin'de performansı ile hayranlarını büyüledi.

Karsu, konseri Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nden gerçekleşti. 1600 kişilik salondaki konser için günlerce önceden bilet alan hayranlarının yerini almasının ardından sahneye gelen sanatçı, söylediği şarkıları ve performansı ile dikkat çekti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan kendine has müzik tarzıyla hem Türkçe parçalara getirdiği yorumlar, hem de kendi besteleriyle beğeni toplayan Karsu, zaman zaman kendisini dinleyenlerin de şarkılarına eşlik etmesini istedi.

Konser sırasında konuşan Karsu, Mersin'i ve tantuniye çok sevdiğini söyleyerek, 13 ili kapsayan turnesinde keyifli anlar yaşadığını söyledi. Daha geldiğinde Türkçesinin iyi olmaması nedeni ile özel olarak ders aldığını dile getiren Karsu, salonu dolduran tüm hayranlarına teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA