MERSİN EKİPLERİ ŞAŞIRTTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN EKİPLERİ ŞAŞIRTTI


 

BAL’da ilk yarı sona ererken Mersin ekipleri İçel İdman Yurdu, İdmanyurdu 1925 ve Meskispor ilk yarıyı kötü kapattı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarı sona erdi. En uzun süre liderlik koltuğunda oturan İçel İdman Yurdu ligde aldığı tak mağlubiyet ile liderlik koltuğunu kaptırdı. Ligin lideri Ceyhanspor’a mağlup olan İdman Yurdu 1925 ilk yarıyı 6’ncı sırada tamamladı. İnişli çıkışlı bir grafik çizen Meskispor hoca değişimin ardından son oynadığı 3 karşılaşmanın 2’sini kazanarak ikinci yarıya daha umutlu girecek.

TÜM ÜNVANI GİTTİ

5’nci gurupta uzun süre liderlik yapan,11 gurup içinde gol yemeyen ve namağlup tek takım olan İçel İdman Yurdu ilk yarının son dört haftasında liderliğini kaptırdı, gol yedi ve ilk mağlubiyetini aldı. İlk yarının son haftasında Sorgun Belediyespor’a 3-0 kaybetti. Kötü bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertliler ilk yarıyı lider bitirecek bir oyun oynayamadı.

Ev sahibi Sorgun Belediyespor’un maçı daha çok istemesi, Mersin ekibinin maça tam olarak konsantre olamaması pahalıya patladı. 3-0 gibi net bir skorla maçı kaybeden İçel İdman Yurdu liderlik koltuğunun yanı sıra ilk mağlubiyetini de alarak rekor kırma şansını da kaybetti. İlk yarı sonunda 30 puan toplayan İçel İdman Yurdu averaj ile ilk yarıyı ikinci olarak tamamladı.

KÖTÜ KAPANIŞ

İçel İdman Yurdu gibi, İdman Yurdu 1925 ekibi de ilk yarının son maçını mağlubiyet ile kapattı. Ceyhanspor’a 3-1 kaybeden Kırmızı Lacivertli ekip 6’ncı sıraya geriledi. Lig ortasında hoca değişimine giden Mersin ekibi arka arkaya aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanmıştı. Son hafta aldığı mağlubiyet ile 6’ncı sıraya gerileyen İdman Yurdu 1925, 13 karşılaşmada 21 puan topladı.

Yaklaşık 1 ay ara verilecek olan ligde İdman Yurdu 1925, 5 gün izin yaptıktan sonra ilk olarak Mersin’de top başı yapıp daha sonra Antalya’da 10 günlük kamp yaparak yeni ikinci yarıya hazırlanacak.

TOPARLANDILAR

Hoca değişimine giden ekiplerden biri de Meskispor olmuştu. Takımı kuran, hazırlayan sezonun son 4 haftasına kadar takımın başında olan Ahmet Lülü ile yol ayrımına giden Meskispor Mehmet Atay ile anlaşmıştı. Son 3 karşılaşmanın 2’sini kazanan 1’ni kaybeden Mavi Beyazlı ekip ikinci yarıya daha umutlu girecek.

İlk yarının son maçını evinde Pozantı Gençlik ve Spor Kulübüyle oynayan Meskispor farklı kazanacağı maçı 2-1 kazanarak ilk yarıya 3 puan ile veda etti. Maçın büyük bölümü rakip sahada oynayan, birçok pozisyon üreten Mersin temsilcisi ligin güçlü ekiplerinden Pozantıspor’u 2-1 yenerek ikinci yarıya istekli girecek.

Devre arası en az 5 takviye yapmayı planlayan Meskispor ilk olarak İl sıralamasında ikinci olmak, diğer plan ise olası bir baraj maçına daha güçlü bir kadro ile çıkmayı planladığı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA