MEKANIN SAHİBİ GERİ DÖNDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEKANIN SAHİBİ GERİ DÖNDÜ!


 

Mersin sporunun yeni markası İçel İdman Yurdu, Ceyhanspor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna tekrar oturdu.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarının bitimine 1 hafta kaldı. Geçen hafta liderliği averaj ile Ceyhanspor’a kaptıran İçel İdman Yurdu, bu hafta  evinde ağırladığı rakibini 1-0 yenerek yeniden liderlik koltuğunu devraldı.

Haftanın en önemli maçında İçel İdman Yurdu ile Ceyhanspor Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 6 puan değerindeki maça ev sahibi İçel İdman Yurdu hızlı başladı.

İlk yarı üstün bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip, en az 4 net pozisyon üretti. İlk yarı boyunca baskılı oyununu sürdüren Mersin ekibi, ilk yarının ortalarında rakibi Ceyhanspor’un 1 kişi eksilmesini sağladı. Dalga dalga rakibinin üzerine giden net pozisyonlar bulan Kırmızı Lacivertli ekipte forvet oynayan oyuncuların beceriksiz davranışları golün gelmesini engelledi ve ilk yarı 0-0 bitti.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi oldu. Taraftarının büyük desteği ile sahada 10 kişi kalan rakibinin üstüne yüklenen İçel İdman Yurdu çok istediği golü 70’nci dakikada buldu. 1-0 öne geçen Kırmızı Lacivertli ekip bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü tümüyle eline geçirdi.

Rakip Ceyhanspor tüm riskleri alarak tüm hattıyla İçel İdman Yurdu’nun üstüne gelmeye başladı. Baskılı oyunları Penaltı kazanmalarını sağladı. Ancak penaltıyı gole çeviremeyen Ceyhanspor’da moraller iyice düştü. Maçın uzatma dakikaların da ise konuk Liglerde çok az görülen pozisyona imza attılar. Maçın bitimine dakikalar kala kale önünde yakalanan karambol pozisyonunda 10 yakın şut atılmasına rağmen topu ağlarla buluşturamadılar.

6 puan değerindeki maçı İçel İdman Yurdu 1-0 kazanarak 1 hafta aranın ardından tekrar liderlik koltuğuna oturarak ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA