İYİ PARTİ BÜYÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ BÜYÜYOR


 

Mersin’de partisinin düzenlediği geceye katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, yeni üye kampanyasında şu ana kadar 220 bini geçtiklerini belirterek, "Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sahadan çıkmayacağız” diye konuştu.

GİZEM EKİCİ

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılımı programına, Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri ile üye kaydı yapılacak vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Koray Aydın,  başlattıkları üye kayıt kampanyasıyla şuana kadar 220 bin üyeyi geçtiğini söyledi. 

İYİ Parti olarak üye kaydı çalışmalarına önem verdiklerini kaydeden Aydın, "Bu hızla devam edildiğinde görülüyor ve anlaşılıyor ki önümüzdeki yıl 400 bin rakamına da kesinlikle ulaşacağız. Bunu içselleştireceğiz, seferberlik haline getireceğiz, kararlılığa dönüştüreceğiz. Türkiye'nin geleceğine el koyma irademiz varsa, buna inanıyorsak, idealize etmişsek... Kararlı, cesur ve inançlı insanlarla bu işi hep beraber başaracağız. Bu işi içselleştireceksiniz. Yaşayacaksınız. Herkesin cebinde 3-5 tane üye kayıt fişi olacak. Yolda karşılaştığınız arkadaşınıza o teklifi yapacak durumda olmalısınız. Onu bir daha ne zaman yöneteceğinizin garantisi olmaz. Bir kişiye üye olmak için dökülen dil, en büyük parti çalışmasıdır. İster üye olur ister olmaz. Olmasa bile onun yarattığı farkındalık, hedefe kilitlenmiş, o hedefe varmak için sabahtan akşama kadar bu mücadeleyi veren insanların varlığı, tutunacak yer arayan insanların yüzünün İYİ Parti'ye dönmesini sağlar. Mahalle teşkilatlarımızın kurulmasıyla beraber seçime hazır hale gelmiş olan  İYİ Parti'nin Türkiye'de bileğini bükebilecek başka bir siyasi parti yoktur. İYİ Parti bunu yapabilecek güce sahip. Biz emek de veririz, alın teri de dökeriz. İnancın, samimiyetin ve hedefe kilitlenmenin olduğu yerde bu işi yapacak yüz binlerce insanın varlığı var demektir. Bugün İYİ Parti büyüyen geniş ailesiyle Türkiye'nin siyasal iktidarına el koyma noktasına gelmiştir. Onun için sahadan çıkmayacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Türkiye'nin huzuru, mutluluğu iyi ve cesur insanların yani İYİ Parti'nin elinde. İYİ Parti ailesi olarak birbirimizle kenetleneceğiz. Milletimizle el ele vereceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız” dedi.

Gecede, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve İYİ Parti Genel İdari Kurul Üyesi Burhanettin Kocamaz ve İl Başkanı Mehmet Dutar da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Aydın ve protokol, partiye yeni katılan 200 üyeye rozetlerini taktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA