ZORLU HAFTA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORLU HAFTA!


 

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarının bitimine 2 hafta kaldı .Mersin ekipleri İçel İdman Yurdu, Meskispor ve İdman Yurdu 1925’i 12’nci haftada zorlu maçlar bekliyor. Şampiyonluğu hedefleyen İçel İdman Yurdu bu hafta lideri konuk edecek. Haftanın belki de ilk yarının en önemli maçına çıkacak olan Kırmızı-Lacivertli ekip bu maçın hazırlıklarını Macit Özcan Spor Tesisleri’nde sürdürüyor.

Hafta sonu 6 puanlık karşılaşmaya tam kadro çıkması beklenen İçel ekibi, Pazar günü saat 14.00’da Lider Ceyhanspor ile karşılaşacak. oynanacak. Öte yandan Ceyhanspor taraftarının maça büyük ilgi göstereceği, yaklaşık 20 otobüsle Mersin’e çıkarma yapılacağı öğrenildi.

İl sıralamasında 2’nci olmak isteyen İdman Yurdu 1925 ile Meskispor’un kıyasıya yarışı ise sürüyor. 11 hafta da 18 puan toplayan İdman Yurdu 1925, evinde güçlü İskenderunspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma Cumartesi saat 14:00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

Diğer 2 Mersin ekibine göre zor bir sezon geçiren Meskispor ise haftalar sonra ilk galibiyetini alarak derin bir nefes almıştı. Galibiyet serisi yakalamak isteyen Mavi Beyazlı ekip. Reyhanlıspor ile deplasmanda oynayacak. Bu karşılaşma da Pazar günü oynanacak ve saat 14:00’da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA