LOGONUN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LOGONUN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ!


 

Büyükşehir Belediyesi’nin resmi logoyu keyfi olarak değiştirmesinin yankıları sürerken, logo tasarımın ‘Vahap’ yazısından oluştuğu iddiası gündeme bomba gibi düştü!

HEDİYE EROĞLU

Büyükşehir Belediyesi’nin keyfi bir kararla uygulamaya aldığı yeni logoya ilişkin tartışmalar sürerken şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; yeni logo ‘Vahap’ yazısı içeriyor. Dikkatlice bakıldığında barizce görülen yazıyla ilgili belediyenin bilinçli olarak böyle bir tercihte bulunup bulunmadığı merak konusu oldu. 

Halka sorulmadan, belediye meclisinde görüşülmeden kullanılan logo ile ilgili kamuoyu açıklama beklerken Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer artan tepkilere rağmen kararından vazgeçmiyor. Belediye yönetimi logoyu her alanda kullanırken, meclis kararı alınıp alınmayacağı kamuoyunca merakla bekleniyor. Öte yandan yeni logonun borç yükü altında ezilen belediyeye getireceği yeni maliyette tartışmaları büyütüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : hasan - Tarih : 25/11/2019 - 18:54:32
    manyak mısınız siz


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA