TARSUS HAFTA SONU BİSİKLETLİLERLE DOLUP TAŞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS HAFTA SONU BİSİKLETLİLERLE DOLUP TAŞACAK


 

Haber Merkezi

Tarsus bu hafta sonu; 7 farklı kentten gelecek olan 200’ü aşkın bisikletliyi ağırlayacak.

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu tarafından düzenlenecek “Tarsus Bisiklet Festivali” 16-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Topluluk adına yapılan açıklamada, konuklara kentin 10 bin yıllık tarihinin iki gün boyunca karış karış gezdirilerek, kültür ve lezzet tanımı yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, “Etkinliğe; Tarsus Belediyesi lojistik destek ile, Tarsus Kaymakamlığı görevlendirme ile, Emniyet Müdürlüğü yol güvenliğini sağlayarak, Tarsus Tenis Kulübü de çadır kampı alanını sağlayarak destek veriyorlar. Tüm kurumlarımıza çok teşekkür ederiz. Amacımız uzun vadede kentimizin bisiklet dostu olabilmesi için hep birlikte farkındalık oluşturmak. Etkinliğin birinci günü olan 16 Kasım Cumartesi günü önce bisikletlerle kentimiz gezilecek. Öğleden hemen sonra ise Kleopatra Kapısından başlanarak Antik Yola kadar tüm tarihi yerler rehberler eşliğinde ziyaret edilecek. Bisiklet dostları aynı gün Tarsus’ta gerçekleşecek olan Şahmeran Günlerini de ziyaret ederek etkinliklere katılacaklar.

Geceyi kentimizde çadır kampında geçirecek olan bisikletliler ertesi gün (17 Kasım Pazar) daha uzun bir rota ile Kulak - Atalar mahalleleri dahil olmak üzere pedal çevirecekler. Etkinlik pazar günü akşamüstü kamp alanına dönülerek sona erecek” denildik.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA