MESKİ’DEN SAHTE VEZNE UYARISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’DEN SAHTE VEZNE UYARISI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Yetkisiz Su Tahsilatı Yapan Ödeme Noktaları konusunda aboneleri uyardı.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Yetkisiz Su Tahsilatı Yapan Ödeme Noktaları konusunda aboneleri uyardı. MESKİ Genel Müdür Alaeddin Alkaç, MESKİ Genel Müdürlüğü ile anlaşması olmayan ödeme noktalarına fatura ödenmesi durumunda, kurum hesaplarına yatırılan su fatura bedelinin MESKİ hesaplarına intikal etmeyebileceğini ve bu durumda abonelerin sorun yaşayabileceğini ifade ederek, “Abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için MESKİ su fatura ödemelerini MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Su Tahsilat Veznelerine ve anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşımaktadır” dedi.

Abonelerin su faturalarını kolaylıkla ödemeleri konusunda fatura ödeme ağlarını sürekli genişlettiklerini ifade eden Alkaç, şöyle devam etti: “Abonelerimizin su faturalarını kolaylıkla ödemeleri konusunda fatura ödeme ağımızı sürekli genişletmekteyiz. Abonelerimiz, su faturalarını www.meski.gov.tr adresindeki ‘online tahsilat veznesi’ sekmesinden, 7 gün 24 saat hizmet veren Alo 185 veya ‘444 8 185’ No’lu çağrı merkezimizi aradıktan sonra ‘6’yı tuşlayarak faturalarını ödeyebilirler. Ayrıca vatandaşlarımız MESKİ Mobil Uygulamasından herhangi bir kredi kartı ile su faturalarını ödeyebilecekleri gibi, il genelinde 51 MESKİ su tahsilat veznesine, anlaşmalı olduğumuz 22 bankadan otomatik ödeme talimatı vererek veya internet bankacılığı kanalı ile faturalarını ödeme hakkına sahiptirler. Genel Müdürlüğümüz Mersin’de bulunan PTT Şubelerinden ve PTT Şubesi olan Türkiye’nin her yerinden tahsilat yapabilme olanağı sunmaya devam etmektedir. Abonelerimize  kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Genel Müdürlüğümüz; abonelerin su faturalarını ödemeleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları gidermek üzere İdaremizle su faturası tahsilat protokolü bulunan ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 6730 sayılı kararı ile Ödeme Kuruluşu olarak yetkilendirilen Mersin çapında 451 noktada ödeme noktası bulunan Faturamatik, Faturatim, Turkcell, Faturakom ve Pratik İşlem logolu tüm Turkcell bayii, mobil uygulamaları ve paycellden ödeme yapabilirler” dedi.

Genel Müdür Alkaç, ayrıca Akdeniz İlçesi’nde bulunan Abone İşleri Dairesi Başkanlığı hizmet binasında ve Tarsus İlçesi’nde 5 farklı noktada bulunan akıllı veznelerden su faturası ödeme olanağı bulunduğunu vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA