CEZA ALDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEZA ALDILAR


 

ALİ ŞANLI

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, sahadan 3-1 mağlup ayrılmasına rağmen kasalarının dolmasından dolayı yüzler gülüyor. Yaklaşık 20 bin taraftarın bilet alarak izlediği maçta TİY kasasını doldurarak derin bir nefes almıştı. Ancak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 5 Kasım 2019 tarih ve 24 sayılı toplantısında almış olduğu karara göre; Tarsus İdman Yurdu'na ceza kesildi.

Kurul, Tarsus İdman Yurdu'na toplamda 34 bin TL, Fenerbahçe'ye ise 25 bin TL para cezası kesti.

İŞTE O KARAR

PFDK’dan kararla ilgili şu açıklama yapıldı; “Tarsus İdman Yurdu Kulübüne; merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8 bin TL para cezası, rakip kulüp seyircisine kendi seyircisine uyguladığı en düşük bilet fiyatının yüzde 30'undan fazla fiyat uygulanarak satılmasından dolayı 20 bin TL para cezası verilmesi ve stadyuma yüzde 10'un üzerinde misafir takım seyircisi alınması nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Fenerbahçe A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı 25 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA