BÜYÜKŞEHİR TROMPETÇİ, KLARNETÇİ VE SAKSAFONCU ALACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR TROMPETÇİ, KLARNETÇİ VE SAKSAFONCU ALACAK


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, önemli ve özel günlerde sahne alarak Mersinliler’e müzik keyfi yaşatan Kent Orkestrası, Bando Takımı ve Konservatuar şefliklerine yeni sanatçılar alarak, hem sanat kadrosunu genişletecek, hem de Mersinliler’i daha etkin ve verimli eserlerle buluşturacak.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kent Orkestrası, Bando Takımı ve Konservatuar şefliklerine nefesli çalgı sanatçısı ve kompozitör alımı gerçekleştirilecek. Korno, trompet, klarnet, saksafon, kompozitör (besteci) ve trombon alanlarında toplam 8 sanatçı alımı yapılacak.

Yapılacak mülakatlarla sanat kadrosuna 2 korno, 2 trompet, 1 klarnet, 1 saksafon, 1 kompozitör (besteci) ve 1 trombon sanatçısı dahil edilecek.

Mülakat için başvurular 1 Kasım’da başladı. Başvuru yapmak isteyenlerin http://www.mersinbuyuksehiras.com.tr/is_basvuru.php adresinden 12 Kasım mesai bitimine kadar başvuru formunu doldurması gerekiyor.

İnternet üzerinden başvurunun yanı sıra adaylar Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş.’ye de özgeçmişleri ile başvuru yapabilecek.

Mülakatlar 16 Kasım’da Akdeniz İlçesi Sanat Sokağı’nda yer alan Nevit Kodallı Konser Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak. Alanında uzman jüri üyelerinin karşısına çıkacak olan sanatçılar, kendi hazırladıkları konçerto, sonat, etüt ve deşifraj performanslarını sergileyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA