SONSUZLUĞA EVET DEDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONSUZLUĞA EVET DEDİLER


 

Mezitli Belediyesi personellerinden Hatice Küpra Doğan ile iş insanı Ahmet Nihat Ada, birlikteliklerini nikah töreni ile taçlandırarak, “Sonsuza kadar evet” dediler.

HEDİYE EROĞLU

Mezitli Belediyesi’nin tanınmış çalışanlarından Hatice Küpra Doğan ile iş insanı Ahmet Nihat Ada birlikteliklerini sonsuzluğa taşıdı. Çift nikah törelerinde birbirlerine ‘evet’ diyerek, yeni bir yaşama yelken açtı.

Genç çiftin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreni unutulmaz bir organizasyon oldu. Törene Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eşi Sembol Tarhan, CHP eski Meclis üyelerinden Mehmet Ali Can, Doğan ve Ada aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN TARHAN KIZ TARAFI OLARAK DAMADI ZORLADI

Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin el ele salona girmesi ile büyük bir alkış tufanı yaşandı. Salonu dolduran misafirlerin coşkulu tezahüratları arasında yerlerini alan çiftçin nikahını Başkan Tarhan kıyarak, şahitliklerini sevdikleri isimler yaptı.

Başkan Neşet Tarhan’ın kız tarafı olduğunu belirterek damat Ahmet Nihat Ada’dan, “Evet’ kararını tek tekrar istemesi salonu gülümsetti. Ada da Başkan Tarhan’ın bu isteğine, “sonsuza kadar evet’ yanıtı vererek, sevgisini adeta haykırdı.

Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın nikah defterini gelinin dayısı Mehmet Ali Can ile birlikte vermek istemesi Doğan ailesine büyük mutluluk yaşattı. Genç çiftçe bir ömür boyu mutluluklar dileyen Tarhan, Atatürkçü çocuklar yetiştirme dileğinin de ileterek, salondan büyük alkış aldı.

DUYARLI ÇİFTTEN ANLAMLI HEDİYE

Hatice Küpra Doğan ve Ahmet Nihat Ada, birlikteliklerini bir ömür boyu sürdürmek için ‘evet’ demelerinin ardından tebrikleri kabul ettiler. Sevenlerinin hediyeleri ve kutlamaları ile duygu dolu anlar yaşayan nikah töreni renkli görüntülerle son buldu.

Çiftçin nikah şekeri olarak Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına özel gün kutlama kartı dağıtması da takdir topladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA