TOROSLAR 3 YILDA 30 MİLYON TL BORÇLANACAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR 3 YILDA 30 MİLYON TL BORÇLANACAK!


 

Borçları ve haciz işlemleri ile gündeme gelen Toroslar Belediyesi, önümüzdeki 3 yılda 30 milyon TL borçlanmayı planlıyor!

HEDİYE EROĞLU

Toroslar Belediye Meclisi, ilçenin 5 yıllık yol haritasını belirleyen 2020-2024 Stratejik Plan taslağı ile 2020 bütçe taslağını oy birliğiyle kabul etti.

Toroslar Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oğlan toplantı dönemini 3’üncü birleşiminde gündeme gelen teklifte; 2020 yılı toplam bütçesi 172 milyon 600 bin TL olarak belirlenirken, 2020’de 10 milyon, 2021’de 10 milyon ve 2022’de 10 milyon olmak üzere 3 yılda 30 milyonluk TL’lik borçlanması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, oy birliği ile kabul edilen gündem maddeleri hakkında değerlendirmede bulundu. Yılmaz, meclisin, yatırım ve hizmetlerin karar merci olduğunu vurgulayarak, Toroslar halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Yılmaz, "Plan ve Bütçe Komisyonumuz tarafından kabul edilen bütçemiz, meclisimiz tarafından da oy birliğiyle geçti. Özellikle bütçemizin oy birliğiyle kabul edilmesi bizim için çok önemli. Tüm kararlarımızın bundan sonra da bu şekilde alınmasını istiyoruz. Çoğulcu yaklaşımımıza devam edeceğiz. Ve bunu geliştirmek için de elimizden geleni yapacağız. Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ederim” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA