EMİRLER ORMANI’NA 7 MİLYON TL GÖMÜLDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMİRLER ORMANI’NA 7 MİLYON TL GÖMÜLDÜ!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl Burhanettin Kocamaz’ın başkanlığı döneminde startını verdiği Emirler Kent Ormanı Projesi, 7 milyon TL’lik harcamanın ardından durduruldu!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de kamu kaynaklarının devasa israfı bir kez daha gözler önüne serildi! Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl Burhanettin Kocamaz’ın başkanlığı döneminde startını verdiği Emirler Kent Ormanı Projesi, 7 milyon TL’lik harcamanın ardından durduruldu!

BİTMESİ İÇİN 28 MİLYON TL DAHA HARCAMAK GEREKİYOR!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin Ekim ayı meclis toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Emirler Kent Ormanı için bir proje yapılmış, 7 milyon TL harcanmış ama projenin tamamlanması için 28 milyon TL daha ek harcamaya ihtiyaç var. Benim böyle bir param yok, olsa da buraya harcamayı mantıklı bulmuyorum. O yatırımı orada yatırımları öylece bıraktık” dedi.

YARIM KALAN PROJEYE YENİŞEHİR TALİP

Bazı meclis üyeleri; alanın akıbetinin ne olacağına ilişkin soruları gündeme getirirken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit alanda belediye adına çalışma yapıp yapamayacaklarını sordu.

Bunun üzerin Başkan Seçer “Biz alanı Orman Bölge Müdürlüğü’ne iade ettikten sonra Yenişehir Belediyesi burayı değerlendirebilir” açıklaması yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Emirler Kent Ormanı içerisinde; restoranlardan spor alanlarına, macera parklarından tiyatro amfilerine, çocuk oyun alanlarından kır kahvelerine kadar birçok sosyal alanı n olması planlanıyordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA