ÇAMLIBEL RUHU CANLANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇAMLIBEL RUHU CANLANDI!


 

Çamlıbel, Sokak Festivali ile adete eski renkli ve coşkulu günlerine döndü. 7’den 70’e pek çok kesimden insanın buluştuğu festivalde sokak sanatçıları tam not aldı.

İBRAHİM YÜNCÜLER

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) himayesinde TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda düzenlenen Çamlıbel Sokak Festivali büyük ilgi gördü.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Belediyesi ile Mersin Deniz Ticaret Odası'nın destekleriyle düzenlenen Mersin Çamlıbel Sokak Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Eğlence, sanat ve alışverişe aynı anda ev sahipliği yapan ve “Yeniden Çamlıbel Ruhuyla” sloganıyla düzenlenen festival ile Mersinliler karnaval tadında bir festival coşkusuna ortak oldu.  Sokak boyu açılan gıdadan konfeksiyona, el işlerinden takılara kadar birbirinden renkli stantlar ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Çamlıbel Sokak Festivali Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene: MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’un yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer de açılışa katıldı. TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp ve Yönetimi, MTSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri’nin yanı sıra TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Osman Kiper ve Yönetiminin de destek verdiği kortej, açılış sonrası bando eşliğinde festival alanına yürüdü. Festival alanında stantları ziyaret eden protokol, sokak sanatçılarına da büyük ilgi gösterdi.

“ESKİ MERSİN BOŞ KALDI”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de stantları ziyaret ederek, kentin en eski ve müstesna yerlerinden bir tanesi olan Çamlıbel'i hareketlendirmek için imza atacakları çalışmaları anlattı.

Başkan Seçer, artık vatandaşların alışveriş için AVM’lere gittiğinden ve Çamlıbel’in boş kaldığından bahsederek, Çamlıbel’i hareketlendirmeleri gerektiğinden bahsetti. Çamlıbel’i en kısa sürede insanların neşe ile dolaştığı bir yer haline getirmek istediklerini anlatan Seçer, “Burada daha keyifli mekanlar ve güzel bir ambiyans var. Belediye olarak da burada bazı çalışmalarımız olacak. Merkezi hükümetin de bazı yatırımları olacak. Umut ediyorum bunu kısa sürede gerçekleştiririz. Sokak festivalindeki kalabalıkları artık burada sürekli görürüz. Sadece böyle etkinliklerde değil, 7/24, gece-gündüz buralar şen şakrak, insanların güldüğü, neşe ile dolaştığı, aileleri ve çocukları ile keyifle, güvenle alışveriş ettiği bir ortam haline gelsin. Bunu en kısa sürede gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA