AVUKAT HAKLARI MERKEZİ’NDEN ETKİN MÜCADELE ATAĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKAT HAKLARI MERKEZİ’NDEN ETKİN MÜCADELE ATAĞI


 

Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezi, avukatlara yönelik hak ihlallerine karşı nasıl daha etkin mücadele edileceği konusunda fikir alışverişi yapmak için düzenledikleri toplantıda, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ile bir araya geldi.

Haber Merkezi 

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Biriminde düzenlenen toplantıya Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Genel Sekreter Adnan Günbay, Avukat Hakları Merkezinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyesi Ece Kovan Demirtaş, Avukatlar Hakları Merkezi Başkanı Elçin Özkan Yiğit, Genç Avukatlar Komisyonu Başkanı Hamit Mert Avcı, Avukat Hakları Merkezi ve Genç Avukatlar Meclisi üyesi avukatlar katıldı. 
Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz burada yaptığı konuşmasında, “Baromuzun bünyesindeki bütün komisyonları ve merkezleri önemsiyoruz. Ancak Avukat Hakları Merkezimizi hepsinden daha çok önemsiyoruz. Çünkü Avukat Hakları Merkezimiz; vatandaşların adalete erişimini sağlamak için, biz avukatların adliyede, karakolda, hak ihlaline uğradığımız her yerde karşılaştığımız sorunlarımıza çözüm arayan bir merkez. Dolayısıyla en aktif bir şekilde çalışması gereken bir merkez. Bu mesleği zaten zor şatlar altında yapıyoruz. Birçok kurum, mesleğimizi yok etme çabası içerisinde. Bu nedenle, biz mesleğimizi ve meslektaşlarımızı savunmak adına neler yaptığımızı gözden geçirmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Avukat Hakları Merkezi bizim yüz akımızdır. Sorunlarımızı çözmek için birlikte mücadele etmek zorundayız. AHM olarak, tek işimiz sahada mücadele etmektir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda bize ulaştığınız takdirde, şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz, mutlaka yanınızda olacağız. Gireceğiniz hiçbir mücadelede asla yalnız kalmayacaksınız” şeklinde konuştu.
Daha sonra karşılıklı fikirlerin sunulduğu toplantıda Baro Başkanı Yeşilboğaz, Avukat Hakları Merkezinin, avukatlara yönelik hak ihlalleri ve görevlerinin engellenmesine karsı daha aktif olacağını, dava takiplerinin daha sistematik hale getirileceğini, yeni dönemde iç eğitimlere ağırlık verileceğini söyledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA