MERSİNLİ ALYA, ÖDÜLÜ KAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ ALYA, ÖDÜLÜ KAPTI


 

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ’Kemerim Ses Getirsin’ kampanyası kapsamında sosyal medyaya yüklediği video ile en çok beğenilen 100 çocuk arasına giren Mersinli Alya Keskin’e ödülü verildi.

GİZEM EKİCİ

Sahil Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necip Çarıkcıoğlu da katıldı. Su, başarılı çalışmalarından dolayı Toroslar ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üs Çavuş Taner Yüceli, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memur Mevlüt Çabuk ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İbrahim Deveci'ye başarı belgesi verdi. Ardından Su, İçişleri Bakanlığı tarafından Kurban Bayramı döneminde başlatılan ve 31 Ağustos'ta son bulunan 'Kemerin Ses Getirsin' kampanyasında Türkiye genelinde ilk 100 kişi arasına giren ilkokul 2. sınıf öğrenci Alya Keskin'e hediyesini verdi.

“ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZALARI YÜZDE 37 AZALDI”
 Kampanyaya dair açıklama yapan Vali Ali İhsan Su, “İşçişleri Bakanlığı koordinesinde ülkemiz genelinde ve ilimizde trafik kazalarının önlenmesi, can ve mal kaybının en aza indirilmesiyle amacıyla bir dizi eylem planını uygulamaya koyduk, projeler geliştirdik. Kırmızı Düdük, önce yaya, ben de trafik polisiyim gibi çok güzel projelerimiz oldu. Trafik konusunda çok ciddi farkındalık oluşturduk. Bunun sonuçlarını çok olumlu şekilde alıyoruz. 2019 yılının ilk 8 ayında 2018 yılının ilk 8 ayına göre ölümlü trafik kazalarında yüzde 37’lik bir azalış meydana geldi. Yaralamalı trafik kazalarında ise yüzde 14’lük bir azalış yaşandı. Bu kapmayalar çok önemli. Bu kampanyaları yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarda trafik bilincini arttırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Bu kampanyalara katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemerimizi takalım, telefonla konuşmayalım. Trafik kurallarına uyalım. Trafik kuralları kendiliğinden ortaya çıkmış kurallar değildir. Yılların birikimi ile ortaya çıkmış kurallardır. Trafik kurallarına uyarsak hem kendimiz hem de çevremiz için daha güvenli bir seyahati sağlamış oluruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA