MDOB SANAT SEZONUNU AÇIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB SANAT SEZONUNU AÇIYOR


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi ( MDOB ) 2019 - 2020 Sanat Sezonunu muhteşem bir konserle açıyor. 3 Ekim 2019 Perşembe günü saat 20:00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği ‘’L. V. Beethoven 9. Senfoni’’ açılış konseri ile yeni sezona merhaba diyor.

Tarihin en büyük bestecileri arasında gösterilen 2020 yılında doğumunun 250. yılı kutlanacak olan Ludwig Van Beethoven’ ın, ölümsüz eseri 9. Senfoninin orkestra şefliğini Naci Özgüç, koro şefliğini Anıl Aydın yapıyor. Konserin solistleri ise; Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanat Yönetmeni ve Müdürü Bengi İspir Özdülger ( Soprano ), Nesrin Gönüldağ ( Mezzo Soprano ), Bülent Bezdüz ( Tenor ) ve Hasan Berk ( Bas ).

Konser, Mersin Devlet Opera ve Balesi orkestra ve koro sanatçılarının yanı sıra İzmir, İstanbul ve Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlükleri koro sanatçılarının katılımı ile gerçekleşiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA