“CANIMIZI ZOR KURTARDIK!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“CANIMIZI ZOR KURTARDIK!”


 

Bir alacak nedeniyle icra takibi için Toroslar Belediyesine giden Mersin Barosu avukatı Şefik Yazıcı, yaklaşık 50 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Linç edilmekten polis yardımı ile kurtulan avukat Yazıcı, “Canımızı zor kurtardık” dedi.

SONER AYDIN

31 Mart seçimlerinden bu yana haciz memurları ile başı dertte olan Toroslar Belediyesi’nde borç nedeniyle icra takibi yapmak isteyen Mersin Barosu avukatı Şefik Yazıcı saldırıya uğradı. Cuma günü sabah saatlerinde haciz memuru ile birlikte belediyeye giden avukat, Başkan Afşin Atsız Yılmaz’ın makamında görüşmeye başladı. Belediye encümenleri ve avukatlarla görüşmeye başladı. Bu sırada dışarıda toplanan yaklaşık 50-60 kişilik grup yukarı çıkarak avukata ve haciz memuruna saldırmaya başladı. Sivil polisler sayesinde canını zor kurtaran avukat yaşadıklarını gazetemize anlattı.

LİNÇ EDİLMEK İSTENEN AVUKAT TATLICIYA SIĞINDI

Başka bir avukat arkadaşının yerine haciz işlemleri için belediyeye gittiğini dile getiren avukat Şefik Yazıcı, “Haciz işlemleri için memur arkadaşla beraber belediyeye gittik. Başkan il dışında olduğu için belediye encümenleri ve avukatları ile görüşme gerçekleştiriyorduk. Bu sırada dışarıdan gelen bir grup saldırmaya başladı. Sivil polislerin sayesinde ellerinden kurtularak kaçmaya başladım. Kaçarken bir kişi çelme taktı yere düştüm. Yere düşen çantamı almadan bir tatlıcıya sığındım. Canımı zor kurtardık. Polisler olmasa linç edilecektik” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA