VALİ ALİ İHSAN SU’YA ÖDÜL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ ALİ İHSAN SU’YA ÖDÜL


 

Vali Ali İhsan Su, ulusal olarak yayın yapan By Protokol Dergisi’nin düzenlediği Gümüş Kariyer Ödülleri Gecesi’nde "Bürokrat Kategorisinde" ödüle layık görüldü.

Haber Merkezi

Ankara Bera Otel'de gerçekleşen ödül törenine Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun yanı sıra; siyaset, medya, akademi, sanat, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve bürokrasiden çok sayıda davetli katıldı.
Vali Su, Mersin’de Sosyal Destek Programı kapsamında yürütülen Güdümlü Proje olarak finanse edilen “Hayata Gülümse” projesi çerçevesinde dezavantajlı gruplara yönelik yürüttüğü başarılı çalışmaları ile ödüle layık görüldü.
Proje ile Mersin’de yaşayan 10 yaş ve üzeri 38.180 çocuk, genç ve yetişkinin aile içi iletişim, sağlıklı yaşam ve madde bağımlılığı konularında eğitimler verilerek halkın madde ile karşılaşması ve kullanmasının önlenmesi için bilgilendirilmesi ve danışmanlık hizmeti verilmesi,  maddeye başlamış gençlerin rehberlik öğretmenleri aracılığıyla tespit edilmesi halinde erken dönemde tedaviye yönlendirilmesi hedefleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA