RUKİYE’NİN İSTEĞİ YERİNE GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RUKİYE’NİN İSTEĞİ YERİNE GELDİ


 

Toroslar Belediyesi, Kurdali Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Mahalle Şenlikleri’nde anneannesi için tekerlekli sandalye isteyen 7 yaşındaki Rukiye’nin isteğini geri çevirmedi.

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Kurdali Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Mahalle Şenlikleri’nde 7 yaşındaki Rukiye, Başkan Yılmaz’ın yanına gelerek anneannesi için tekerlekli sandalye istedi.
“Anneannem engelli. Dışarı çıkamıyor. Biz Tekerlekli sandalye istiyoruz” diyen minik Rukiye’nin bu isteğine kayıtsız kalmayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Rukiye’nin elinden tutarak evlerinin yolunu tuttu. 
Aileyi ziyaret eden Başkan Yılmaz, Rukiye’nin anneannesi ile sohbet ederek halini hatırını sordu. Eşinin 2015 yılında vefat etmesinin ardından felç geçiren 65 yaşındaki Menekşe Dakan, yürümekte ve konuşmakta zorluk çektiğini, dışarı ise hiç çıkamadığını söyledi.  

BAŞKAN YILMAZ, SÖZÜNÜ TUTTU
4 yıldır yürümekte zorluk çekmesi sebebiyle istediği zaman dışarı çıkamayan yaşlı kadının hayattan kopmaması ve dışarı çıkabilmesi için tekerlekli sandalye isteklerini geri çevirmeyip ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, verdiği sözü tuttu.
Başkan Yılmaz’ın talimatı ile Toroslar Belediyesi ekipleri tarafından tekerlekli sandalye aileye teslim edildi. Tekerlekli sandalyeye kavuşan Anneanne Menekşe Dakan ve torunu Rukiye Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. 
“Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” ifadesini kullanan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğim günden beri önceliğim her zaman insan odaklı çalışmalar yapmak oldu” diyerek “Rukiye benden oyuncak, telefon, bilgisayar gibi birçok şey isteyebilirdi ama bunları değil de bütün kalbiyle anneannesi için tekerlekli sandalye istemesi bizi derinden etkiledi. Amacımız yaptığımız hizmetlerle övünmek değil. Rukiye’nin ve ailesinin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize.” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA