AKUT GÖNÜLLÜLERİ İŞ BAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKUT GÖNÜLLÜLERİ İŞ BAŞINDA


 

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Mersin Ekibi, 12 gönüllüsü ile Toroslar Düğdüören Kaşlı İlköğretim Okulu’nu boyayarak önemli bir çalışmaya imza attı.

HEDİYE EROĞLU

Doğa koşullarında meydana gelen kaybolma, kaza, deprem, sel gibi doğal afetlerde can kaybını en aza indirmek ve arama kurtarma operasyonlarında toplumu bilgilendirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) Mersin Ekibi’ne bağlı gönüllüler iş başında.

Mevcut çalışmalarının yanı sıra gerek doğa koruma gerekse de sosyal projelerle topluma fayda sağlama çalışmalarına imza atan AKUT Mersin ekibi, son olarak 12 gönüllüsü ile Toroslar ilçesi’nde faaliyet gösteren Düğdüören Kaşlı İlköğretim Okulu’nu boyayarak önemli bir çalışmaya imza attı.

“OKUL MÜDÜRÜ DE, EŞİ VE ÇOCUĞUYLA DESTEK VERDİ”

Etkinliği organize eden AKUT Gönüllüsü Özlem Bozkurt, ellerinden geldiğince ihtiyaç sahibi köy okullarına destek olmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne boyama desteği için başvurduklarını ve Düğdüören Kaşlı İlköğretim Okulu’nun da böyle belirlendiğini aktaran Bozkurt, “Oldukça eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdik. Toplumsal fayda sağlama adına yaptığımız çalışmanın örnek olmasını diliyoruz. Okul idaresi ve yöre halkının da memnuniyetle karşıladığı etkinliğe Okul Müdürü Deniz Gülbeyaz da, eşi ve çocuğuyla destek verdi. Böyle etkinliklerden haberleri olmadığını, devamını dileyerek, diğer okulların da bundan yararlanmasını istediler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA