ŞAMPİYON EMİRLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON EMİRLER


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından “30 Ağustos Zafer Kupası” kapsamında düzenlenen ve bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası sona erdi.

Bu yıl Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına düzenlenen ve toplam 28 takımın katıldığı turnuvanın final maçı Emirler-Kuyuluk takımları arasında oynandı ve kıran kırana geçen final maçının şampiyonu 1-0 skoruyla Emirler oldu. Emirler’e şampiyonluk kupasını Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut ile birlikte verdi.

Takımların her cumartesi ve pazar şampiyon olabilmek için mücadele ettiği turnuvada üçüncü ve dördüncülük maçı oynayan Değirmençay ile Çavak takımlarından 7-2’lik galibiyet ile Değirmençay üçüncü, Çavak ise dördüncü oldu. Emirler ve Kuyuluk arasında oynanan final maçında ise Emirler 1-0’lık galibiyeti ile şampiyon olurken, Kuyuluk  ikinci sıraya yerleşti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA