ESNAF ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESNAF ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM İSTİYOR


 

CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, bünyesinde kurulu 70 meslek odası ve 65 bin üyesiyle kentin en büyük meslek kuruluşu olan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Haber Merkezi 

Mersin ESOB Hizmet binası önünde Birlik Başkanı Talat Dinçer ve yönetim kurulu üyelerince  karşılanan CHP Mersin Milletvekileri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, daha sonra başkanlık makamına geçtiler. Ziyarette  Birlik Başkanvekilleri Veysel Sarı ve Ömer Şahbudak ile Birlik Yönetim kurulu üyeleri Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Erdoğan Yalçın, Nihat Dağdelen ve Mustafa Güçyetmez’de hazır bulundu.
CHP Mersin Milletvekilleri Gökçel ve Antmen, yoğun geçen seçim sürecinin ardından meclisin tatile girmesiyle seçim bölgelerine gelerek, kentte kurulu meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade ettiler.  Milletvekilleri Ülkede işsizliğin hızla arttığı, esnaf ve sanatkarların kapısına bir bir kilit vurduğu, vatandaşın alım gücünün düştüğü, ekonominin durma noktasına geldiği  bir manzaranın hakim olduğunu dile getirdiler.  Esnafın ekonominin can damları olduğunu kaydeden Mersin Milletvekilleri, bu cefakar ve fedakar kesimin ayakta kalması ve kalkınması için üzerlerine düşen her türlü görevi dün olduğu gibi bugünde seve seve yerine getirdiklerini kaydettiler.   

ESNAF ULAŞIM SORUNUNA ÇÖZÜM İSTİYOR
Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ise yaptığı konuşmada, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen’in esnaf teşkilatı, çiftçi ve tüccarın sorun ve beklentilerini meclis çatısı altında sürekli dile getirdiklerini ifade eden Dinçer,  meclis çatısı altında kendilerine tercüman olunmasının memnuniyetini yaşadıklarını vurguladı. Dinçer, daha önce ilimize kurulacağı açıklanan Mersin Konteyner Limanının Doğu Akdeniz Konteyner Limanı olarak değiştirilmesi ve nereye kurulacağının netleşmemesinin şokunu yaşadıklarını ifade ederek, mecliste bu konunun ısrarla takipçisi olunması gerektiğinin altını çizdi.
Ziyarette, ayrıca kentte hizmet veren toplu taşıma araçlarının, kooperatiflerin ve taksilerin yerel idarelerle olan sorun ve beklentileri konusunda da karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA