CADDE ESNAFI SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CADDE ESNAFI SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTİYOR!


 

Mersin Silifke Caddesi esnafları ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Fuat Tuğluoğlu ve diğer daire başkanları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi
 
Silifke Caddesi üzerinde bulunan Uysal Kundura'da buluşup cadde esnaflarının sıkıntı ve  sorunlarını görüşen Büyükşehir bürokratları ile bölge esnafı, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
Cadde esnafları, Akdeniz’in incisi Mersin’in merkez çarşı caddelerinden biri olan Silifke Caddesi’ni canlandırmak, cazibe merkezi haline getirerek insanların iğlisini çekmek, bu vesile ile caddeye gelen insan sayısını ve iş potansiyelini artırmak için her iki tarafa da büyük görev düştüğü mesajını verdi.
Toplantıda, ortaya çıkan ortak talepler ise şunlar oldu; “Tüm çarşı merkez caddelere parkomat işletmeciliği tekrar gelmeli.
Caddeye çöp ve izmaritlerin atılmaması için belirli aralıklarla küçük çöp kutuları konulmalı. Caddede belirli aralıklarla Atatürk Caddesinde olduğu gibi (Ulu Cami civarı) ağaçlandırma yapılmalı. Yapılan ağaçlandırmaların altında yaşlı, hasta, hamile, engelliler için oturma yeri oluşturulmalı. 
Caddeye güneş ışığı ve sıcaklığı kesmek amaçlı Gökçay İş Merkezine yapılan uygulanan gölgelendirmenin yapılması sağlanmalı,
Gelen insanların rahat etmesi amaçlı, uygun yerlere umumi wc yapılması, caddemizde akşam saatlerinde güvenliğin arttırılması”. 

   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA