28 TAKIM TER DÖKECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

28 TAKIM TER DÖKECEK


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü yapılan “Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası”, Kuyuluk – Doğançay arasında oynanan karşılaşmayla başladı. Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına düzenlenen turnuvaya 28 takım katılıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘30 Ağustos Zafer Kupası’ kapsamında düzenlenen ve bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen “Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası” başladı. Bu yıl, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına düzenlenen ve 28 takımın katıldığı turnuvada A Grubu’nda Kuyuluk, Davultepe, Karaisalı, Menteş, Takanlı, Doğançay ve Çiftlik; B Grubu’nda Zeybekler, Turunçlu, Yüksekoluk, Değirmençay, Çevlik, Kaleköy ve Kavaklıpınar; C Grubu’nda Uzunkaş, Akarca, Kocayer, Kuzucu, Tepeköy, Gökçebelen ve Çavuşlu; D Grubu’nda ise Çavak, Fındıkpınarı, Emirler, Bozön, Kocavilayet, Karahacılı ve Arslanköy yer alıyor. Turnuvaya, 2018 yılında yarı finalist ve finalist olan Kuyuluk, Uzunkaş, Zeybekler ve Çavak takımları seri başı olarak katılıyor.

“AMAÇ GENÇLERİN KAYNAŞMASI”
Şehit Astsubay Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut’un da katıldığı turnuva açılışında bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in sizlere selamını getirdim. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın bu yıl dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. 1 Eylül tarihine kadar hafta sonu oynanacak tüm maçların kazasız, belasız ve sakatlanmalara yol açmadan tamamlanmasını temenni ediyorum. Çünkü bu turnuvanın amacı, gençlerimiz arasında kaynaşmayı ve birlikteliği sağlamlaştırmaktır” dedi.

Genel Sekreter Vekili Gökbel’in konuşmasının ardından, turnuvanın ilk maçı olan Kuyuluk – Doğançay karşılaşması, şehit astsubayın annesi Rabia Bulut’un başlama vuruşu ile başladı. Kuyuluk takımının 4-0 kazandığı ilk maçın ardından, yine A grubu takımlarından Davultepe ve Takanlı ile Karaisalı ve Menteş takımları karşı karşıya geldi. Turnuvanın ilk gününün öğleden sonraki programında ise B Grubu takımlarından Zeybekler ile Kaleköy, Turunçlu ile Çevlik, Yüksekoluk ile Değirmençay takımlarının karşılaşmaları yer aldı.

Her hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla gerçekleşecek olan turnuvanın çeyrek finali 17-18 Ağustos, yarı finali 24-25 Ağustos ve final karşılaşması ise 1 Eylül’de yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA