MERSİN-TARSUS OTOBANI ÜCRETSİZ OLSUN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN-TARSUS OTOBANI ÜCRETSİZ OLSUN!


 

Mersin-Çeşmeli arasında olduğu gibi Tarsus-Mersin arasında da otoban kullanımının ücretsiz olmasına ilişkin talepler artıyor.

HEDİYE EROĞLU

Mersin merkez ile Tarsus ilçesini birbirine bağlayan E982 otoyolunun ücretsiz olmasına ilişkin talepler artarak sürüyor.
Geçtiğimiz günlerde CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel konuyu meclise taşıyarak, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’ın yanıtlaması talebiyle Meclis’e verdiği soru önergesinde bu talebin neden karşılık bulamadığını sordu. 

İŞ DÜNYASININ GÖZÜ OTOBANDA
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak da, otoyolun ücretsiz olması talebini dile getiren son isim oldu. 
 E982 otoyolunun ücretsiz olması için acilen harekete geçilmesi gerektiğini dile getiren Koçak, “Adana- Mersin arasındaki D-400 karayolunun bitirilmesi bizim için çok önemli. Ayrıca Mersin-Tarsus arasındaki otobanın ücretsiz olması da elzemdir. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne çıkıp Mersin’e gelirken ücret ödüyoruz. Aynı il sınırı içerisinde böyle bir uygulama kabul edilemez. Örneğin bitişimizdeki Adana’da böyle bir sıkıntı yok” dedi. 
Trafik yükünün azalması için Mersin-Tarsus Otoban çıkışı bağlantı yolunun da yapılması gerektiğini söyleyen Koçak, bu çalışmaların tamamlanması ile Mersin’in çok büyük işlere imza atabileceğini kaydetti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA