MEGA CENTER’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEGA CENTER’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ


 

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Haber Merkezi

Mersin’in yeni kuru gıda ve bakliyat ticaret kompleksi olarak hizmet verecek olan Mersin Mega Center’ın açılış töreni, Soylu Gürüz Gayrimenkul Yatırım A.Ş ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene Başkan Seçer’in yanı sıra Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir katıldı.

“MERSİN’İN POTANSİYELLERİNİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

“Yatırımcıları havaalanında karşılayacağım mottom iş dünyasında karşılık buldu”

Mersin’in ekonomisine katkı sunacak ve kentin en önemli problemi olan işsizlik sorununa çare olarak, istihdam oluşturacak tüm yatırımları destekleyeceklerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Seçer, “Seçimlerden önce Mersin’e yatırım yapmaya gelen yatırımcıyı havaalanında ceketimin önünü ilikleyerek karşılayacağım demiştim ve bu mottom özellikle iş dünyasında çok karşılık buldu. Mersin sanayi, turizm, taşımacılık ve tarım alanlarında muazzam bir şekilde potansiyeli olan bir kent. Nakliyat ve bakliyat kenti olmanın çok ötesinde bir kent haline geldi. Bu potansiyellerin kıymetini hep birlikte bilmeliyiz. Biz belediye başkanları olarak siz yatırımcıların önünü açacağız” şeklinde konuştu.

“TİCARET TESİSLERİ İÇİN HER TÜRLÜ ÖNCÜLÜĞÜ YAPMAYA HAZIRIZ”

Mevcut imar sorunlarını çözerek yapılacak yatırımların önünü açacaklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Geçmiş dönemde Mersin’in batı yakasının 1/5 binlik planları yapıldı. Mersin’in doğu kısmının plan sorununu en kısa sürede çözeceğiz ve Büyükşehir Belediyesi olarak birçok işletmenin açılmasının önünü de açmış olacağız. Biz belediye olarak birçok alanda bu ve buna benzer tesislerin kurulması için her türlü öncülüğünü yapmaya hazırız. Bu konuda da önemli projelerimiz var. Bunları en kısa sürede hayata geçeceğiz” diye belirtti.

“BENİM BÖLGEMİN YATIRIMA İHTİYACI VAR”

Konuşmasının devamında iş insanlarına seslenerek Mersin’e yatırım yapmaya davet eden Seçer,  “Ben buradan işadamlarına sesleniyorum. Tabii ki Türkiye’de her bölgenin yatırıma ihtiyacı var ama benim bölgemin her yerden çok daha fazla yatırıma ihtiyacı var. Bizim yatırıma, çalışmaya, üretmeye ihtiyacımız var. Mersinimize yatırım yapacak tüm yatırımcıları, şu an burada bulunan Ankara’nın çok önemli meslek odalarının başkanlarına sesleniyorum. Yatırımcıları kentimize gönderin. Ben gelen yatırımcılara mihmandarlık yapayım. Kentteki yerel bürokratik engelleri önlerinden kaldırayım. Yeter ki bir üretime dayalı, mevzuata, kanunlara, yasalara uygun yatırımlar olsun, kentimize ekonomik katkı sağlasın”  ifadelerine yer verdi.

Mersin’i yatırım ve ticaret merkezi haline getirebilmek için önemli projelere imza atacaklarını ifade eden Seçer, Mersin ticaretinin bel kemiği olan liman bölgesindeki mevcut trafik sorununun çözülmesi ile ilgili de önemli adımlar attıklarını sözlerine ekledi. Başkan Seçer, transit ticarete konu faaliyet alanlarını ilgilendiren Lojistik Köy ve Nakliyeciler Sitesi projelerini en kısa sürede Mersin’e kazandıracaklarının altını çizdi.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer ve protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kesti. Seçer, açılış töreninin ardından bloklardaki dükkanları gezerek ilgililerden bilgi aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA