BELEDİYE ARACIYLA DOĞA KATLİAMI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYE ARACIYLA DOĞA KATLİAMI!


 

Mersin’de deniz kaplumbağalarının yuvalama alanı olan 100. Yıl Tabiat Parkı’nda festival düzenleme girişime tepkiler sürerken, sahilde yapan iş makinelerinin Büyükşehir’e ait olduğu ortaya çıktı.

SONER AYDIN

Mezitli İlçesi Davultepe Mahallesi'ndeki 100. Yıl Tabiat Parkı'nı kiralayan şirketin, 5-6-7 Haziran tarihlerinde düzenleyeceği ‘Mersin Pop Fest’ etkinliğinin başka bir bölgede yapılması için girişimler sürüyor. Deniz kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı dünyanın ender kumsallarından biri olma özelliğini taşıyan Tabiat Parkı’nda festival düzenlenecek olması tepki toplarken, sahil kısmında yapılan düzenlemede kullanılan iş makinelerinin ise Büyükşehir Belediyesine ait olduğu öğrenildi. Söz konusu çalışmalara dair yapılan paylaşımlarda iş makinelerinin üzerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin logo yer alıyor. Fen İşleri Dairesi’ne ait olan iş makinesine dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili ulaşmaya çalıştığımız yetkililer ise açıklama yapmaktan kaçındı. Öte yandan Mezitli Belediyesi’ne de zamanında savcılığa başvurulmadığı gerekçesiyle eleştiri yapıldı.

KENT TEPKİLİ İŞLETME SAHİBİ KARARLI
Nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağalarının yumurtlama alanı olan 100. Yıl Tabiat Parkı’nda tam da aynı tarihe denk gelen Haziran ayı başında festival organize eden şirket sahibi ise tepkilere aldırış etmedi. Sosyal medya üzerinden festival daveti yapan şirket sahibinin “Kazanlı'da da kaplumbağalar var an orada da düğün salonu var” savunması yaptığı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA