MİLLİ CİMNASTİKÇİLER MERSİN’DE KAMPA GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİLLİ CİMNASTİKÇİLER MERSİN’DE KAMPA GİRDİ


 

Dünyanın en iyi takımlarından biri olan İsviçre Milli Takımı’yla Türkiye Milli Takımı’nın ortaklaşa yaptığı artistik cimnastik milli takım kampı Mersin’de başladı.

Hazırlıklarını Mersin Cimnastik Salonu’nda günde çift idmanla sürdüren Artistik Cimnastik Büyükler Milli Takımımız, 22-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında Hırvatistan'da, 27 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında da Slovenya'da düzenlenecek Challenge Cup, 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında ise İtalya'da düzenlenecek Takım Yarışmaları'na katılacak. İtalya'daki yarışmalar olimpik takım hazırlanmasındaki en önemli turnuva olarak gösteriliyor. Milli sporcularımızın hedefi bu turnuvada ilk 12 takım içerisinde yer alarak 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanmak...

Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun davetlisi olarak Mersin'de kampa giren İsviçre Milli Takımı, 2020 yılının Şubat ayında da Türkiye Milli Takımı'nı ağırlayacak.
Hazırlık çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirten Türkiye Cimnastik Federasyonu Artistik Cimnastik Erkekler Olimpik Takım Koordinatörü Ziya Özgören, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sunulan imkanlardan oldukça memnun olduklarını belirtti. Kamp yaptıkları salonun olimpik olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Özgören; “8 sporcu, 3 antrenör, 1 fizyoterapist ve 1 kondisyonerle Dünya Kupaları ve Takım Yarışmaları hazırlıklarımıza Mersin’de devam ediyoruz. Milli takım olarak asıl hedefimiz önümüzde katılacağımız yarışlarda iyi dereceler alıp, dünya sıralamasında takım olarak ilk 12’ye girip 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Kamp süresi boyunca bizlere yardımcı olan başta Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Oğuz Kaymaz’a, personellerine ve antrenmanlarda kendilerine destek veren Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ayla Çifçi'ye teşekkür ediyoruz” dedi.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ise "İlimizde ağırladığımız Artistik Cimnastik Büyük Erkekler Milli Takımımıza, hazırlıklarını sürdürdükleri Dünya Kupaları ve Takım Yarışmaları'nda bayrağımızı dalgalandıracaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi.
Artistik Cimnastik Büyük Erkekler Milli Takımımızın Mersin'deki hazırlık kampı 18 Mayıs Cumartesi  günü sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA