TOUR OF MERSİN BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOUR OF MERSİN BAŞLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu, Anamur’dan start aldı.

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun işbirliğinde gerçekleştirilen 5. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Anamur’dan start aldı. 9 ülkeden 13 takım ve 130 sporcunun katıldığı turun 1. Etap startını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer damalı bayrağı sallayarak verdi.

SARI VE TURKUAZ MAYONUN SAHİBİ BRANİSLAU SAMOİLAU OLDU

Anamur ilçesi Atatürk Bulvarı’nda start alan 5. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’nun 1. Etabı Gülnar, Yanışlı’da sona erdi.  190 km’lik parkur sonunda Belarus Minsk Cycling Club takımından Branislau Samoilau 1. Etap Genel Klasman birincisi aynı zamanda Sprint Lideri olarak Sarı ve Turkuaz Mayo’nun sahibi oldu.  1. Etap Genel Klasman’da Herrmann Radteam takımından Florian Obersteiner ise 2 saat 47 dakika ve 55 saniye ile ikinci, Salcano Sakarya BB Team takımından Halil Doğan ise 2 saat 48 dakika 30 saniye ile hem Genel Klasman üçüncüsü hem de Tırmanış Lideri olarak Turuncu Mayo’yu almaya hak kazandı.

9 ÜLKEDEN 13 TAKIM VE 130 SPORCU MERSİN’İ PEDALLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılından bu yana düzenlediği Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’nun bu yıl 5.’sini gerçekleştiriyor. 9 ülkeden 13 takım ve toplam 130 sporcunun mücadele ettiği ve 4 gün sürecek olan Tour Of Mersin Bisiklet Turu 4 etaptan oluşuyor. Tur boyunca Mersin’in 13 ilçesini kapsayan parkur sayesinde hem farklı kültürlerden insanlar bir araya geliyor, hem de sporun birleştirici gücü Mersin’den tüm dünyaya gösteriliyor. Mersin’deki bisiklet kültürünün yaygınlaşmasında olumlu katkılar sağlayan Tour Of Mersin, aynı zamanda Union Cycliste Internationale (Uluslararası Bisikletçiler Birliği) 2.2 Klasmanda bir Avrupa yarışı olma özelliği gösteriyor. Turda, contimental takımlar, milli takımlar ve kulüp takımları yer alıyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA