VAHAP SEÇER MAZBATASINI İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAHAP SEÇER MAZBATASINI İSTİYOR


 

Resmi olmayan sonuçlara göre Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Vahap Seçer’den, “İtirazlar mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybı” tepkisi geldi.

Haber Merkezi

Kesin olmayan sonuçlara göre, 31 Mart seçimlerinde sandıktan galip çıkan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Seçer, mazbatasını alamamasına neden olan itirazların mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybı olduğunu belirtti.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer, yaklaşık 50 bin oy farkı olmasına karşın ilçe seçim kurullarına yapılan itirazlar nedeniyle mazbatasını henüz alamadı. Seçer, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan vatandaşların “Göreve ne zaman başlayacaksınız” soruları üzerine sosyal medya hesaplarından kamuoyuna bir açıklama yaptı. 
Açıklamasında, 31 Mart’ta gerçekleşen seçim sonuçlarına ilişkin itirazların Mersin’de henüz sonuçlanmadığını ifade eden Seçer, şunları kaydetti: “Mersin’in geleceği için her bir dakikanın dahi çok önem taşıdığı bir dönemde, mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybından başka hiçbir anlam taşımayan bu girişimler nedeniyle mazbatamızı henüz alamadık ve güzel şehrimize hizmet etmeye başlayamadık. Hukuki sürecin sona ermesinin ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak birlik, beraberlik içinde, ayrım yapmadan herkesi kucaklamaya ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye başlayacağız.” 

FARK 43 BİN 406
CHP Adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Hamit Tuna ve Demokrat Parti (DP) Adayı Ayfer Yılmaz’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarıştığı Mersin’de, seçimin galibi CHP’li Seçer oldu. CHP adayı Seçer yüzde 45,09 ile 476 bin 957 oy alırken, Cumhur İttifakı adayı MHP’li Tuna ise yüzde 40,98 ile 433 bin 551 oy aldı. DP adayı Yılmaz ise yüzde 12,03 ile 127 bin 247 alabildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA